Yeniay, 4 Ağustos'ta Aslan burcunda gerçekleşiyor! İşte yeniayda en çok etkilenecek burçlar - Haber Jet

Yeniay, 4 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşiyor! İşte yeniayda en çok etkilenecek burçlar

Yeniaylarda yeni başlangıçlar ve yenilikler temasında ilerler. 2024 Ağustos ayındaki yeniay, ateş elementi olan Aslan burcunun etkisinde olacak. Aslan burcunda gerçekleşecek yeniay ise sorgulamaları, ikiliği beraberinde getiriyor.

2024 Ağustos yeniayı, ayın 4’ünde Aslan burcunda gerçekleşiyor. Yolunuzu sorguladığınız bir dönemden geçerken yeni başlangıçların etkisi altına gireceksiniz.

2024 AĞUSTOS YENİAYI NE ZAMAN?

Yeniay, 4 Ağustos Pazar günü saat 14.13’te Aslan burcunda 12 derecede meydana gelecek.

ASLAN BURCUNDA YENİAYIN ETKİLERİ

Sahnede, ışıklar altında olma, liderlik gibi özelliklere sahip olan Aslan burcundaki yeniayda bu etkilerin altında olunacak. Aslan burcunun doğasında bulunan liderlik etme, ön planda olma gibi özellikler yeni gelişmelere neden olabilir.

Süreç içerisinde riskli durumlar ve otoriteyle ilgili problemler gündeme gelebilir.

Yeni başlangıçlara gebe olan yeniayda, soğukkanlı karşılanan olaylar bile huzursuzluğa ve iç sıkıntısına neden olabilir.

Yeniden doğman, yeniden başlamak temalı olan yeniayda bütün burçların gündeminde yenilik olacak.

2024 Ağustos yeniayı ne zaman?

ASLAN YENİAYINDA EN ÇOK ETKİLENECEK BURÇLAR

Aslan yeniayında, sabit burçlar ve değişken burçlar öncelikli olarak etkilenecek. Aslan, Akrep, Yay, Kova, İkizler, Balık ve Başak.

AĞUSTOS YENİAYININ BURÇLAR ÜZERİNE ETKİSİ

Koç

Hobiler, seyahatler, ev ve aile konuları gündemde olurken yüzleşme yaşamanız gereken konuların etkisinde olabilirsiniz.

Boğa

Maddi konular gündeminizi meşgul ediyor. Aile ve akrabalarınızla alakalı kontrolünüz dışında gelişen olaylar yaşanabilir, eğitim veya kariyerinizde zorlanmalar olabilir.

İkizler

İletişim konuları ön olana çıkarken özel hayatınızda inatlaşmalar yaşayabilir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz.

Yengeç

Maddi konulara odaklanmanız gereken bir dönem olabilir. Yeni gelir kaynakları arama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Aile, kardeş gibi konularda ayrışmaya düşebilirsiniz.

Aslan

Kendinizle alakalı konular, karakteriniz, motivasyonunu etkileyen şeyler yaşayabilirsiniz. Bunun dışında yeni başlangıçlar ihtimali görünürken kararsızlık içerisinde kalabilirsiniz. Kişisel gelişiminiz ve dış görünüşünüz üzerinde etkili olabilir ve başlangıçlar konusunda enerjik hissedebilirsiniz.

Yeniay, 4 Ağustos'ta Aslan burcunda gerçekleşiyor! İşte yeniayda en çok etkilenecek burçlar 2

Başak

İçsel konulara, spiritüel alanlara ilgi duyabilirsiniz. Meditasyon, yoga gibi aktiviteler ruhen ve fiziki olarak iyi gelebilir. Gizli kalmış konular açığa çıkabilir. Rasyonel adımlar atma eğiliminde olabilirsiniz.

Terazi

Romantik ilişkilerde güven problemi yaşayabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizde ve arkadaşlıklarınızda güçlendirecek adımlar attığınız bir dönem olabilir.

Akrep

Kariyer ve iş hayatınızı değiştirmek için uygun bir zaman. Yeni bir işe, projeye başlayabilirsiniz. İş ilişkilerinizde temkinli olmakta fayda var. Sağlık konusunda riskli durumlar olabilir.

Yay

Birden fazla konuya yoğun ilgi göstermeniz gerekebilir, eğitim ve hukuki konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Seyahat planlamak için uygun bir dönem.

Oğlak

Maddi olarak bazı değişiklikler yaşayabilirsiniz. Miras, kredi veya ortak yatırımlar gündeme gelebilir.

Kova

İkili ilişkiler üzerinde etkili olurken yeni bir ilişki veya evlilik adımı atmak için uygun bir dönem. İşle alakalı yeni fırsatlar ortaklıklar aracılığıyla gelebilir.

Balık

Eğitim konusunda gelişmeler yaşayabilir bu alanda koşturacağınız bir dönem olabilir. Sağlık ve günlük rutinleriniz konusunda yeni adımlar atmak için uygun bir zaman.

Yaşam

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir