Van'da Süper Mavi Ay esnasında yoga yapan kadın akıllara dolunay ritüelini getirdi - Haber Jet

Van’da Süper Mavi Ay esnasında yoga yapan kadın akıllara dolunay ritüelini getirdi

Dün akşam gözlemlenen Süper Mavi Ay eşsiz görüntülere yol açtı. Ay'ın yer yüzüne en yakın konumu olarak bilinen Süper Mavi Ay eşsiz görüntüler sunarken Van'da dolunay esnasında yoga yapan kadının görüntüleri dolunay ritüelini akıllara getiriyor.

Ay’ın dünyaya en yakın olduğu hali Süper Mavi Ay, eşsiz görüntülere sahne oldu. Süper Mavi Ay’a karşı yoga hareketleri yapan kadının görüntüleri hayran bırakırken akıllara dolunay ritüelleri geldi.

SÜPER MAVİ AY ESNASINDA YOGA YAPAN KADIN SİLÜETİ

Vanlı doğa fotoğrafçısı Reşit Öner, dünyadan 364 bin kilometre uzaklıktaki Süper Mavi Ay’ı fotoğraflayabilmek için İpekyolu ilçesinin kırsal bölgesini seçti. Doğa fotoğrafçısı Öner’in karelerinde yer alan Süper Ay’a karşı yoga yapan kadının silüeti eşsiz görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

Van'da Süper Mavi Ay esnasında yoga yapan kadın akıllara dolunay ritüelini getirdi 2

Kadının dolunaya karşı yaptığı yoga hareketleri sosyal medyada dolunay ritüeli olarak gündeme getirildi. Dolunay ritüeli var mı, dolunayda hangi ritüeller yapılır ve dolunay meditasyonu konuları araştırıyor.

DOLUNAYDA HANGİ RİTÜELLER YAPILIR?

Yaklaşık olarak 14 ayda bir meydana gelen Süper Mavi Ay, spiritüel konularla ilgili insanların da özel hazırlık yapmasına neden oluyor. Eşsiz görüntülerin ortaya çıktığı Süper Ay gecesinde dolunay ritüeli ile enerjinin en doruk noktasına ulaşan gecede bazı hareketler ritüelin parçası olabiliyor.

Van'da Süper Mavi Ay esnasında yoga yapan kadın akıllara dolunay ritüelini getirdi 3

Dolunayda niyetleri ve bırakmak istediklerini yazarak ritüel yapan insanların yanı sıra meditasyon biçimleri ve yoga hareketleriyle doğa ve ruhsal bağlantısını kurmak isteyenlerde oluyor.

Dolunay Meditasyonu ve Yogası

Dolunay meditasyonu daha çok elementlerle bağlantı kurmaya yönelik oluyor. Meditatif etkili bu yoga, özgürleşmeyi, dolunayla bağlantıyı güçlendirmeyi ve açığa çıkan dolunay enerjisini hissetmeyi hedefliyor.

İlgili Haberler

Açık bir alanda doğa ile iç içe durumda yapılan dolunay meditasyonu, çeşitli yoga hareketleriyle ruhsal ve bedensel dengeyi sağlanabiliyor.

Van'da Süper Mavi Ay esnasında yoga yapan kadın akıllara dolunay ritüelini getirdi 4

Dolunayın sakinleştirici enerjisiyle uyumlanarak yapılan yin yoga pratiği özellikle omurga ve kalça açıcı pozları, enerjiyi serbest bırakmaya yönelik oluyor.

Ay Selamı, Çocuk Pozu, Ceset Pozu gibi hareketler dolunay meditasyonu ve yogası içerisinde yer alıyor.

Van'da Süper Mavi Ay esnasında yoga yapan kadın akıllara dolunay ritüelini getirdi 5

DOLUNAY RİTÜELİ NEDİR?

Dolunay, enerjinin doruk noktaya ulaştığı, ruhsal ve bedensel dengeyi sağlamak için ideal zamanlar olarak görülüyor. Açığa çıkan enerjiyi yönlendirmek, bu enerjiyle niyetleri güçlendirmek için dolunayda yoga ritüeli eklenebiliyor. Dolunay ritüeli ve yogayı birleştirerek hem zihinsel hem de fiziksel olarak enerjinin hissedildiği ve dengelendiği bir durum oluşuyor.

Yaşam

Van’da Süper Mavi Ay esnasında yoga yapan kadın akıllara dolunay ritüelini getirdi” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Sude Naz Sude Naz

    Dolunay dün çok güzel görünüyordu

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir