Sadece Pax adlı X kullanıcısı 'Bahçeköy salgınını' işaret ederek ekim ayında çeşme suyu kullanmayın dedi - Haber Jet

Sadece Pax adlı X kullanıcısı ‘Bahçeköy salgınını’ işaret ederek ekim ayında çeşme suyu kullanmayın dedi

X'te Sadece Pax isimli öngörülerde bulunan hesap, ekim ayı için özellikle İstanbul'daki çeşme suyunu yemeğe bile kullanmamalarını söyledi. Sosyal medya kullanıcıları gündemde olan maymun çiçeği virüsünün Türkiye'ye geleceği şeklinde yorumladı.

X’te Sadece Pax kullanıcı adıyla bulunan ezotoerizmle ilgilinen hesap, ekim ayı için uyarılarda bulunarak çeşme suyunu yemekte bile kullanmayın diyerek ‘Bahçeköy salgınını’ işaret etti.

İSTANBUL ÇEŞME SUYU BAHÇEKÖY SALGINI NEDİR?

Sadece Pax @sadecepax adlı hesap, geleceğe dair öngörülerini paylaşmaya devam ediyor. Daha önce büyük İstanbul depremi açıklamasıyla çok konuşulan Sadece Pax, maymun virüsü haberleri endişe uyandırırken Türkiye’de olacak yeni bir salgının haberini verdi.

İstanbul Bahçeköy nerede
Bahçeköy salgını nedir

Özellikle İstanbul’u uyararak ekim ayında çeşme suyunu yemeklerde dahi kullanmayın uyarısında bulundu. Ardından paylaşımı maymun virüsü salgınının Türkiye’ye geleceği olarak yorumlandı. Kısa bir süre sonra paylaşımını alıntılayarak “Tarihe bahçeköy salgını olarak geçer bunu da ismine kadar söyleyen tek ben olacağım.” dedi.

Maymun çiçeği Türkiye'ye gelecek mi

Ezoterik araştırmalar yaptığını söyleyen Sadece Pax, geleceğe dair deprem, doğal afetler, salgın, borsa gibi konularda öngörülerini paylaşıyor.

İlgili Haberler

Mistik ve metafizik alanla ilgilenenlerin kullandığı ezoterik veya ezoterizmin bilimsel dayanağı bulunmuyor.

İSTANBUL BAHÇEKÖY NEREDE?

İstanbul’da Bahçeköy semti Sarıyer ilçesinde bulunuyor. İstanbul’un en eski mahallelerinden olan Sarıyer’de bulunan Bahçeköy mahallesi, sınırları içinde İstanbul Cerrahpaşa Orman Fakültesi, Bahçeköy Orman İşletme Müdürlüğü, İstanbul Orman Fidanlık Müdürlüğü, İSKİ Vakıf Sular Şube Müdürlüğü, Bentler ve Belgrad Ormanı bulunuyor.

Sadece Pax kimdir

Ormanlık alan açısından İstanbul’un bilinen yerlerinden olan Bahçeköy mahallesi, merkezi bir konumda bulunuyor. Bizans döneminde ise Bahçeköy Kemeri (Bahçeköy Su Bendi) İstanbul’un yağmur ve yer altı sularının biriktiği yerlerden biriydi.

Yaşam

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir