Sadece Pax Adana depremi için tarih verdi - Haber Jet

Sadece Pax Adana depremi için tarih verdi

Sadece Pax isimli X kullanıcısı İnanç Özkalaycı, Adana depremi için tarih verdi. Adana depremi hakkında kesin tarih veren Sadece Pax, 25 Mart'ı 2026'yı işaret etti.

İnanç Özkalaycı veya X’te bilinen adıyla Sadece Pax, Adana depremi için tarih verdi. Marmara depremi tarihi verirken yorumlarda Adana depreminin tarihini de veren hesabın yaptığı öngörüler yakından takip ediliyor.

ADANA DEPREMİ NE ZAMAN OLACAK?

Marmara Depremi hakkında paylaştığı öngörünün altındaki yorumlarda Adana depremi için tarih veren Sadece Pax isimli hesap öngörülerde bulunuyor.

Kendisini ezoterik araştırmacı olarak tanımlayan İnanç Özkalaycı isimli şahıs, öngörülerini paylaştığı X hesabında Adana depreminin 2026 Aralık ayında gerçekleşeceğine dair yorum yaptı.

Adana depremi ne zaman olacak

Özellikle 6 Şubat 2023’te gerçekleşen depremler sonrası bir sonraki büyük depremin ne zaman hangi tarihte olacağı halk tarafından çoğunlukla merak ediliyor.

Sadece Pax isimli öngörü hesabı ise depremlerin saati, günü, ayı ve yılına kadar her türlü detaya varan öngörülerde bulunuyor. Bilimsel bir dayanağı olmayan bu paylaşımlar yakından takip edilmekte.

İlgili Haberler

Sadece Pax Adana deprem tahmini

ADANA DEPREMİ BEKLENİYOR MU?

6 Şubat depreminden sonra Adana’nın çevresinde her an sarsıntı üretecek faylar bulunduğu ifade ediliyordu.

Gazi Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezinin de kurucu başkanı olan Prof. Dr. Pampal, Adana’yı etkileyecek, deprem üretecek faylar olduğunu belirterek,

“Karataş-Yumurtalık Fayı, Misis-Andırın Fayı, İskenderun Fayı, Kozan Fayı, Savrun Fayı, Saimbeyli Fayı gibi faylar var. Bir de batıda Ecemiş Fayı’nın güney uzantısı Namrun, Ovacık ve Mut Fayı, Adana’da deprem tehlikesi kaynağı olarak belirlenmiş faylar. Bu bahsettiğim faylar, 6-7 şiddeti arası deprem üretecek faylar.” açıklamasında bulundu.

Yaşam

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir