Mutfak Bahane yarışması dönüm noktası oldu! Mutfak Bahane Seda ödülü kazanırsa üniversite hayalini gerçekleştirecek - Haber Jet

Mutfak Bahane yarışması dönüm noktası oldu! Mutfak Bahane Seda ödülü kazanırsa üniversite hayalini gerçekleştirecek

Hafta içi her gün 14.00 itibarıyla televizyon ekranlarında izleyiciyle buluşan Mutfak Bahane isimli yemek programının sevilen yarışmacısı Seda’nın yarışmaya katılma hikayesi izleyenleri oldukça şaşırttı.

5 evli çiftin yemek yapma mücadelesi vererek ödüle koştuğu renkli yarışmada Seda, ödülü kazanırsa üniversite hayalini gerçekleştireceğini ve Mutfak Bahane isimli programa katılmadan önce yaşadığı zorlukları anlattı.

MUTFAK BAHANE SEDA KİMDİR?

28 yaşında, evli ve bir çocuk annesi olan Seda, hayatı boyunca birçok zorlukla karşılaştığını söyleyerek hayatını anlattı.

18 yaşında dünya evine giren Seda, ailesinin baskısı yüzünden üniversiteye gidememiş ve ev işleriyle uğraşmak zorunda kaldığından kendini en sevdiği iş olarak belirttiği yemek yapmada geliştirmek istemiştir.

Seda, “Mutfak Bahane” isimli programa katılmak istemiş ancak ailesinin baskısı yüzünden çekingen tavır sergilemiştir. Eşi Harun’un desteğiyle programa katılmaya karar veren yarışmacı, kendini ilk defa özgür hissettiğini ve bu yarışmanın hayatının dönüm noktası olduğunu belirtti.

Yaptığı yemekler ile jürinin beğenisini kazanan Seda, büyük ödülü kazanırsa üniversite hayalini gerçekleştirmeyi ve ona her zaman destek olan eşi Harun küçük bir iş kurmak için bu parayı kullanmayı planlıyor.

mutfak bahane seda kimdir

MUTFAK BAHANE SEDA KAÇ YAŞINDA?

Mutfak Bahane yarışmacısı Seda 28 yaşında evli ve bir çocuk annesidir.

MUTFAK BAHANE NE ZAMAN YAYINLANIYOR?

Mutfak Bahane isimli yemek programı hafta içi her gün 14.00 itibarıyla başlıyor.

YaşamMagazin

Mutfak Bahane yarışması dönüm noktası oldu! Mutfak Bahane Seda ödülü kazanırsa üniversite hayalini gerçekleştirecek” haberine 3 yorum yapıldı.

  • Nilay Güneş Nilay Güneş

    Üniversite okuyamamasına çok üzüldüm aile baskısı kötü bir şey okutmamak nedir

    Yanıtla
  • Ekin Ekin

    Seda çağrıyla başak ı geri getirdi ya daha çok sevdim

    Yanıtla
  • Tunahan Tunahan

    Mutfak Şahane yarışmasında kim elendi?

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir