Kova dolunayı 19 Ağustos Pazartesi 27 derecede gerçekleşiyor! Tamamlanmamış konular gündemde - Haber Jet

Kova dolunayı 19 Ağustos Pazartesi 27 derecede gerçekleşiyor! Tamamlanmamış konular gündemde

Mavi ay olarak da adlandırılan 2024 Ağustos dolunayı kova burcunda gerçekleşiyor. 19 Ağustos saat 21.25'te 27 derecede gerçekleşecek kova dolunayı genel olarak özgürlük, toplumsal etkiler, teknoloji konuları üzerinde duruyor. Tamamlanma, sonuç alma ve farkındalık üzerine etkiler gündeme geliyor.

Dolunaylar, tamamlanma ve farkındalık kazanma adına önemli zamanlardır. 19 Ağustos’ta kova burcundaki dolunay ise bireysel özgürlükler ve toplumsal sorumluluk üzerinde gerçekleşiyor.

AĞUSTOS DOLUNAYI NE ZAMAN?

19 Ağustos 2024 21.25’te 27 derecede kova burcunda gerçekleşecek. Kova burcunda gerçekleşecek dolunay özgürlükler ve toplumsal hareketler üzerinde duruyor. Tamamlanması gereken defterlerin açılmamak üzere kapandığı, fırsatların ortaya çıktığı bir dönem olacak. Aynı zamanda kolektif bazı sorumluluk ön planda olabilir.

Ağustos dolunayı ne zaman 2024

MAVİ AY NEDİR, NE ZAMAN?

Bir takvimde iki dolunay gerçekleşmesine mavi ay deniyor. 1 ay dolmadan gerçekleşen ikinci dolunay mavi ay olarak adlandırılıyor. Bu nedenle 19 Ağustos’ta gerçekleşecek dolunay da mavi dolunay olarak adlandırılıyor.

AĞUSTOS KOVA BURCUNDAKİ DOLUNAYIN BURÇLAR ÜZERİNE ETKİSİ

Koç

Koç burcu için bu dolunay, sosyal çevreniz ve arkadaşlık ilişkilerinizle alakalı önemli değişimleri beraberinde getiriyor olabilir. Uzun süredir içinde bulunduğunuz gruplardan ayrılma ya da yeni bir topluluğa katılma gündeminizde olabilir. Ayrıca gelecek planlarınız hakkında düşünmek için sizin için uygun bir dönem.

Boğa

Bu dolunay bir süredir beklediğiniz kariyer alanınızda güçlü etkilerle gelecek. İş hayatınızda bazı beklenmedik gelişmelerle yeni kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Kova dolunayı kariyerinizde önemli bir dönüm noktasını tetikleyebilir.

İkizler

Eğitim, yurt dışı bağlantıları ve hukuki konularla ilgili gelişmeler gündeminizi giriyor. Yeni bir eğitim fırsatı veya bu yolla bir  yurt dışı seyahatini planlayabilirsiniz. Ayrıca, hayata bakış açınızı sorguladığınız bir sürece girebilirsiniz.

Kova burcunda ağustos dolunayının burçlara etkisi

Yengeç

Bu dolunay, maddi konular üzerinde duruyor. Özellikle ortak kazançlar, miras ya da borçlarla ilgili beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Maddi anlamda almanız gereken önlemler olabilir.

Aslan

Kova dolunayı ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda etkili olacak. Partnerinizle ilgili konular ön plana çıkarken ilişkilerdeki denge arayışı hiç olmadığı kadar önemli hale gelebilir. Aynı zamanda, mevcut ortaklıklarınızla ilgili bazı kararlar almanız gerekebilir.

İlgili Haberler

Başak

Günlük hayatınız, iş hayatınız ve sağlık konuları bu dolunayda ön plana çıkıyor. İş hayatınızda bazı düzenlemeler yapmak isteyebilir ve sağlıkla ilgili ihmal ettiğiniz konular üzerinde durabilirsiniz.

Terazi

Kova dolunayı, aşk hayatınız ve yaratıcı projelerinizle ilgili farkındalıkları beraberinde getiriyor. Aşk hayatınızda önemli bir karar alma ihtimaliniz olabilir. Ayrıca yaratıcı projeleriniz hakkında harekete geçmek için doğru zaman.

Akrep

Ev ve aile yaşamınızla ilgili konular gündeme geliyor. Evinizde veya aile içinde çözülmesi gereken sorunlara öncelik vermeniz gerekebilir. Aynı zamanda, geçmişe dair bazı konular bir süre gündeminizi meşgul edebilir.

Mavi ay süper dolunay ne demek, hangi gün

Yay

Kova dolunayı, yakın çevre, iletişim ve kardeşlerle ilgili konuları ön plana çıkarıyor. Yakınlarınızla özellikle aile hayatınızla alakalı bazı beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kısa seyahatler veya eğitim amaçlı geziler planlayabilirsiniz.

Oğlak

Maddi konular bu dolunayda gündeme geliyor. Gelir ve gider konusunda bütçenizi yeniden yapılandırmaya gidebilirsiniz Aynı zamanda, maddi kaynaklarınızı daha verimli kullanmayı gözden geçirmekte fayda var.

Kova

Bu dolunay kova burcunda gerçekleşiyor. Bu nedenle kova ve yükselen kovaların özellikle etkisini hissettiği bir dolunay olacak. Özel hayatınızda önemli bir dönüm noktası yaşayabilirsiniz. Kendi isteklerinize ön plana çıktığı ve kişisel hedefleriniz doğrultusunda aldığınız önemli kararlar gündeme gelebilir. Aynı zamanda, hayatınızda değiştirmek istediğiniz değişiklikler için harekete geçmek için uygun bir zaman.

Balık

Bu dolunay ruhsal sağlığınızla ilgili farkındalıkları gündeme getiriyor. Gizli kalmış bazı konular gün yüzüne çıkabilir ve bu durum sizde sarsıcı etkiler ortaya çıkarabilir. Manevi olarak desteklenmek meditasyon yapmak için uygun bir zaman.

Yaşam

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir