Flying Tiger Türkiye Kanyon AVM'de açıldı - Haber Jet

Flying Tiger Türkiye Kanyon AVM’de açıldı

Danimarka merkezli perakende markası olan Flying Tiger Türkiye'de mağaza açtı. Mart ayında Türkiye'de kapılarını açacağını duyuran Flying Tiger Türkiyei İstanbul Kanyon Alışveriş Merkezi'nde açıldı.

37 ülkede faaliyet gösteren Flying Tiger Türkiye mağazasını İstanbul Kanyon AVM’de açtı. Geniş ürün yelpazesiyle ev dekorasyondan mutfak gereçlerine kadar ürün çeşitliliği ile oldukça sevilen mağaza Türkiye’deki mağaza sayısını arttırmayı planlıyor.

FLYING TIGER TÜRKİYE NEREDE AÇILDI?

Flying Tiger Türkiye mağazası İstanbul’da Kanyon Alışveriş Merkezi’nde açıldı. 3 Ekim’de açılışını yapan Danimarka merkezli mağaza müşterilerinin ilgisiyle karşılandı.

Flying Tiger Türkiye

Yurt dışındaki mağazalarında olduğu gibi Türkiye’de de tüketicilere yaratıcı ve uygun fiyatlı çözümler sunmayı hedefleyen firma, ev dekorasyonundan mutfak gereçlerine, oyuncaktan kırtasiye ürünlerine kadar ürün çeşitliliğiyle rağbet görüyor.

Flying Tiger Türkiye nerede açıldı

TÜRKİYE’DE FLYING TIGER VAR MI?

İstanbul Kanyon Alışveriş Merkezi’nde Türkiye’deki ilk mağazasını açan Flying Tiger, 2024 sonuna kadar İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa’da 10 mağaza açmayı hedefliyor. Şirket, ilerleyen süreçte ise Türkiye’de 100’den fazla mağaza açmayı planlıyor.

FLYING TIGER TÜRKİYE’YE KİM GETİRİYOR?

Flying Tiger Türkiye’ye Karaca Grup tarafından getiriliyor.

Türkiye'de Flying Tiger var mı

YaşamDünya

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir