FashFed online alışveriş sitesi sattığı ürünlerin orijinal olduğu güvencesini veriyor - Haber Jet

FashFed online alışveriş sitesi sattığı ürünlerin orijinal olduğu güvencesini veriyor

Dünyaca ünlü Lacoste, Converse, Adidas, New Balance gibi markaların satıldığı FashFed online alışveriş sitesi, Eren Holding'in Fransız Devenlay Grubu ile kurduğu ortaklıkla kuruldu. Fashfed orijinal ürün garantisi ile güvenli alışveriş güvencesi sunuyor.

Eren Perakende’nin FashFed sitesi, dünyaca ünlü markaları orijinal olarak satın alma imkanı sunuyor.

FASHFED GÜVENİLİR Mİ?

Fashfed sitesinde yer alan bilgilere göre, tüm siparişlerini 256 Bit SSL ve 3D Secure güvencesi ile alıyor. SSL sertifikası ile kredi kartı bilgileri yalnızca satın alma aşamasında kullanılıyor. 3D Secure ile oluşturulan özel sistemle alışveriş güvence altına alındığı söyleniyor.

FashFed orijinal mi?

FASHFED ORİJİNAL Mİ?

Fashfed sattığı tüm ürünlerin orijinal olduğuna dair garanti veriyor. Tüm ürünler birçok markanın Türkiye distribütörü Eren Holding’in güvencesi ile satışa sunuluyor.

FASHFED HANGİ FİRMAYA AİT?

Eren Holding bünyesindeki Eren Perakende’ye ait olan FashFed, Fransız Devenlay Grubu ortaklığı ile kuruldu. Eren Holding’in Yönetim Kurulu Başkanlığı’nda Ahmet Eren bulunuyor.

FashFed güvenilir mi?

FASHFED İADE KAÇ GÜN, ÜCRETSİZ Mİ?

Fashfed, ürünün teslim edilme tarihinden itibaren başlayan 14 gün süre içerisinde iade yapıyor. Ayrıca ürünlerin ücretsiz olarak iade ediliyor.

Yaşam

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir