Dolunay 22 Haziran'da Oğlak burcunda gerçekleşecek! Sorumluluklar artıyor - Haber Jet

Dolunay 22 Haziran’da Oğlak burcunda gerçekleşecek! Sorumluluklar artıyor

Haziran ayında Dolunay ayın 22'sinde Oğlak burcunda gerçekleşecek. Dolunay'ın Oğlak burcunda meydana gelmesiyle doğum haritanızda Oğlak burcu nereye düşüyorsa o konulardan etkiler alırken Oğlak'ın ana gündemi olan sorumluluklar, sistem ve hiyerarşi kavgası burçları etkileyecek.

22 Haziran’da gerçekleşecek Oğlak burcundaki Dolunay, 1 derecede gerçekleşiyor. Yeni sorumluluklar ve sistemle alakalı problemlerin dile geleceği bu etkide, yaşanan olaylar uzun vadede hayatınızı etkileyecek. Özellikle yükselen burçlarını etkileyen Dolunay’da Oğlak burcunun temel konuları gündeminizi işgal edecek.

Dolunay, 22 Haziran’da Oğlak burcunda saat 04.07’de 1 derecede gerçekleşecek.

Dolunaylar ani bitişler ve başlangıçlarıyla bilinir bu nedenle özellikle ani kararlar alınırken dikkat etmek, detaylıca düşünmek gerekiyor.

Haziran Dolunay'ı ne zaman, hangi  burçta?

22 HAZİRAN OĞLAK DOLUNAYI BURÇLAR ÜZERİNDEKİ ETKİSİ

Koç ve yükselen Koç:

22 Haziran’da gerçekleşecek Oğlak Dolunayı ile sorumluluklarınız, statünüz, kariyer ve aile hayatınızda önemli kararlar alacağınız bir etki içerisindesiniz. Uzun zamandır gündeminizi meşgul eden bir konu nihayete edebilir bunun etkisi ise önünüzdeki birkaç ayı meşgul edebileceği görülüyor.

Boğa ve yükselen Boğa:

22 Haziran’da gerçekleşecek Oğlak Dolunayı ile yurt dışı seyahatleri gündeme gelirken eğitim, iş veya ticaret gibi alanlarda önemli bir anlaşma ya da başlangıç etkisi içine giriyorsunuz. Uzun zamandır gündeminizde olan bir eğitim veya ticari bir anlaşmayı bu dönemde tamamlayabilirsiniz. Aldığınız kararların etkisi önümüzdeki aylarda etkisini hayatınızda hissettirecek.

İkizler ve yükselen İkizler:

22 Haziran’da gerçekleşecek Oğlak Dolunayı ile maddi konular gündeminizde yer alacak. Bir yerden gelecek borç veya kredi ya da mirasla kalan bir para durumu söz konusu olabilir. Mali durumunuzdaki gelişmeler Temmuz ayında da belirgin olarak hayatınızı şekillendirecek. Fevri davranışlardan kaçınarak üzerine düşündüğünüz yatırımlarınızdan kazanç sağlayabilirsiniz.

Yengeç ve yükselen Yengeç:

22 Haziran’da gerçekleşecek Oğlak Dolunayı ile ilişkiler, ortaklıklar ve kariyer anlamında önemli kararlar sizi bekliyor olabilir. Acele kararlardan kaçınarak, üzerine düşündüğünüz ve güvendiğiniz kişilere danışarak verdiğiniz kararlar ile Temmuz ayınızı da etkileyecek. İlişkinize dair önemli adımları bu süreçte atabileceğiniz bir enerji söz konusu.

Aslan ve yükselen Aslan:

22 Haziran’da gerçekleşecek Oğlak Dolunayı ile kariyeriniz ve çalışma hayatınızla alakalı uzun süredir beklediğiniz bir cevap karşılığını bulabilir. İş bırakma veya uzun süredir çalıştığınız bir projeyi sonlandırma gibi etkiler olduğu gibi yeni başlangıçların da etkisinde olduğunuzu söylemek mümkün. Sağlığınız konusunda sınabileceğiniz bu dönem eğer dikkat etmezseniz önümüzdeki aylarda da etkisini gösterebilir.

Başak ve yükselen Başak:

22 Haziran’da gerçekleşecek Oğlak Dolunayı ile aşk hayatınızla alakalı önemli kararlar alırken ilişkinizi bir sonraki aşamaya taşımaya karar verebilirsiniz. Yaratıcı girişimler, yatırımlar gündeminizde yer alırken bu Dolunay verdiğiniz kararlar önümüzdeki dönemi şekillendirecek.

22 Haziran Oğlak Dolunay'ı burçları nasıl etkileyecek?

Terazi ve yükselen Terazi:

22 Haziran’da gerçekleşecek Oğlak Dolunayı ile aileniz ve yakın çevrenizle daha çok ilgilenmeniz gereken durumlar olabilir. Ev arama veya taşınma sürecindeyseniz bununla alakalı sorunların çözümü ve yeni bir yere taşınma gibi konular gündeminizde yer alıyor. Dolunay’ın etkileri önümüzdeki aylarınızı da şekillendirecek başlangıçlara neden olacak.

Akrep ve yükselen Akrep:

22 Haziran’da gerçekleşecek Oğlak Dolunayı ile yakın çevre, akraba, komşular veya kuzenlerinizle alakalı konular gündeminizi meşgul edecek gibi gözüküyor. Seyahat planları, iletişim konuları gündeminizde yer alacak. Bu planlarınız Temmuz ayında etkisini gösterirken önümüzdeki aylarda alacağınız kararları etkileyecek.

Yay ve yükselen Yay:

22 Haziran’da gerçekleşecek Oğlak Dolunayı ile maddi konular, para, borçlar gündeme geliyor. Ödeyemediğiniz kredileri kapattığınız, uzun süreli zihninizi meşgul eden bir borcu kapatabilirsiniz. Bir yerden beklediğiniz ödemeler varsa gelebilir maddi konularda aldığınız bazı kararlar önümüzdeki ayları etkileyebilir.

Oğlak ve yükselen Oğlak:

22 Haziran’da gerçekleşecek Oğlak Dolunayı ile özel hayatınızda oldukça önemli değişiklikler sizi beklemekte. Romantik ilişkilerde vereceğiniz kararlar önümüzdeki süreçte etkisini devam ettirirken hayatınızı şekillendirecek etkilere neden olabilir.

Kova ve yükselen Kova:

22 Haziran’da gerçekleşecek Oğlak Dolunayı ile sürpriz değişiklikler, beklenmedik heyecanlar yaşayabilirsiniz. Yurt dışından beklediğiniz bir haber hanenizde güzel etkiler bırakabilir. Manevi olarak yoğun olduğunuz bir etkinin içine girebilir bununla alakalı sonuçları önümüzdeki aylarda görebilirsiniz.

Balık ve yükselen Balık:

22 Haziran’da gerçekleşecek Oğlak Dolunayı ile arkadaşlıklar ve yakın çevrenizle ilgili önemli konular gündeminizi meşgul ederken ilişkilerinizde ciddi adımlar atabilirsiniz. Bu Dolunay vereceğiniz kararlar Temmuz ayınızı şekillendirebilir.

Yaşam

Dolunay 22 Haziran’da Oğlak burcunda gerçekleşecek! Sorumluluklar artıyor” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Zeynep Zeynep

    Bakalım Haziran Dolunay’ında nolacak

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir