Boykot kırtasiye ürünleri arasında Pritt, Play-Doh, Pattex yer alıyor - Haber Jet

Boykot kırtasiye ürünleri arasında Pritt, Play-Doh, Pattex yer alıyor

2024/2025 eğitim öğretim yılı başlarken boykot kırtasiye markaları araştırılıyor. Popüler kırtasiye markalarından olan Pritt, Play-Doh, Pattex ve Rotring markalarının İsrail ürünü veya İsrail'i destekleyip desteklemediği araştırılırken boykot listesinde yer aldıkları bilinmekte.

Okulların açılmasına sayılı günler kala kırtasiye alışverişi yapan öğrenciler ve veliler boykot listesine dikkat ederek alışverişlerini yapmaya gayret gösteriyor. Bu nedenle pek çok popüler kırtasiye ürünleri markalarının boykot mu sorgulaması yapılmakta. Boykot kırtasiye markaları belli oldu.

BOYKOT KIRTASİYE ÜRÜNLERİ

Boykot kırtasiye markaları arasında Pritt, Play-Doh, Pattex, Rotring  yer alıyor. Boykot listesinde İsrail’de doğrudan veya dolaylı olarak ilişkili markalar yer alıyor.

Play Doh boykot mu

Pritt boykot mu?

Boykot edilen Henkel’e ait yapıştırıcı markası olan Pritt, boykot listesinde yer alıyor. Henkel’in CEO’su 7 Ekim sonrasında İsrail’e desteğini açıkça belirtti.

Pattex boykot mu?

Bir diğer Henkel’e ait yapıştırıcı markası olan Pattex, boykot listesinde yer alıyor. Henkel grubu İsrail’e desteklediğini açıklamıştı.

İlgili Haberler

Boykot kırtasiye markaları

Play-Doh boykot mu?

Play Doh, Hasbro, Inc., ABD merkezli bir oyun ve oyuncak şirketidir. 1923 yılında Henry, Hillel ve Herman Hassenfeld tarafından Hassenfeld Brothers adıyla kuruldu. şirketin sahibi Hasbro’nun boykot edilmesinden dolayı Play-Doh boykot listesindedir.

Rotring boykot mu?

ABD merkezli Newell Brands tarafından satın alınmasının ardından hissedarları  BlackRock ve Vanguard’ın İsrail’i destekleyen şirketlere yatırım yapmaya devam ettiği için boykot ediliyor.

YaşamEditörün Seçtikleri

Boykot kırtasiye ürünleri arasında Pritt, Play-Doh, Pattex yer alıyor” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Ecem Ecem

    Kırtasiye ürünlerinde en kaliteli pritt ama

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir