Batı ve iç kesimlerde sıcaklıklar 3 ila 5 derece düşecek! 15-16 Haziran hafta sonu hava durumu İstanbul, Ankara ve İzmir - Haber Jet

Batı ve iç kesimlerde sıcaklıklar 3 ila 5 derece düşecek! 15-16 Haziran hafta sonu hava durumu İstanbul, Ankara ve İzmir

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 15 Haziran Cumartesi ve 16 Haziran Pazar hava durumu İstanbul, Ankara ve İzmir verilerini paylaştı. 15 -16 Haziran hafta sonu, mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığı 3 ila 5 derece azalacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan son hava durumu verilerine göre 15-16 Haziran hafta sonu itibarıyla sıcaklıkların iç ve batı kesimlerde 3-5 derece arasında düşeceği tahmin edilmekte.

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yağışlar kuvvetli olurken oluşabilecek olumsuz koşullara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

15-21 Haziran tarihleri arasında mevsim sıcaklıklarının kuzey, iç ve batı kesimlerinden başlayarak mevsim normalleri civarına doğru azalacağı bekleniyor.

15 Haziran Cumartesi hava durumu nasıl, yağmur var mı?

15-16 HAZİRAN HAFTA SONU HAVA DURUMU İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR

İstanbul

15 Haziran Cumartesi günü, parçalı ve çok bulutlu bir hava beklenirken, hafta içi 30 derecenin üstünde seyreden sıcaklığın 27-28 derecelere gerileyerek mevsim normalleri civarına dönmesi beklenmekte.

16 Haziran Pazar günü, İstanbul’da güneşli ve açık hava etkili olurken, hava sıcaklığı 19 derece ile 29 derece arasında değişecek.

16 Haziran Pazar günü hava durumu nasıl, yağmur yağacak mı?

Ankara

15 Haziran Cumartesi günü ve 16 Haziran Pazar günü Ankara’da açık ev güneşli bir hava etkili olacak. Hafta içi 30 derecenin üstünde olan hava sıcaklığı hafta sonunda 28-29 dereceye kadar düşecek.

İzmir

Hafta sonu az bulutlu, açık ve güneşli bir hava hakim olurken hafta ortasında etkili olarak 40 dereceyi gören termometrelerde düşüş yaşanacak. İzmir’de hava sıcaklığının 33-35 derece arasında seyretmesi bekleniyor.

Yaşam

Batı ve iç kesimlerde sıcaklıklar 3 ila 5 derece düşecek! 15-16 Haziran hafta sonu hava durumu İstanbul, Ankara ve İzmir” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Aslıhan Aslıhan

    Akşam İstanbul’a yağmur yağdı da serinledik

    Yanıtla
  • Ayşenur Yılmaz Ayşenur Yılmaz

    Hafta sonu yağmur yağacak mı?

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir