Alman markası Faber Castell boykot listesinde yer almıyor - Haber Jet

Alman markası Faber Castell boykot listesinde yer almıyor

Kırtasiye alışverişlerinde boykot ürünler tercih edilmezken markaların İsrail'i destekleyen boykot listesinde yer alıp almadığı araştırılıyor. Popüler markalardan Faber Castel boykot mu merak edilirken Alman markasının İsrail'e herhangi bir desteği olmadığı biliniyor.

Popüler kırtasiye markası Faber Castell boykot olup olmadığı konuları gündeme geldi. 1961’de Almaya Nürnberg’de kurulan Faber Castell, Alman markasıdır.

FABER CASTELL BOYKOT MU?

Boykot listesi, İsrail’e ait ve İsrail’i destekleyen markalardan oluşuyor. İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Filistin’deki sistematik katliamı ve etnik temizliğine yönelik dünya genelinde sivil halk boykot hareketiyle tepkisini ortaya koyuyor.

Faber Castell hangi ülkenin

Okulların yeni başladığı dönemde kırtasiye alışverişi yapılırken boykot listesindeki ürünlere dikkat ediliyor. Popüler kırtasiye ürünleri satan Faber Castell boykot listesinde yer almıyor. İsrail ile tespit edilen bir bağlantısı olmayan Faber Castell boykot değil.

FABER CASTELL HANGİ ÜLKEYE AİT?

1761 yılında Nürnberg’de Kaspar Faber tarafından kurulan Faber Castell genel merkezi Almanya’dadır.

İlgili Haberler

Faber Castell boykot mu

Sanat malzemeleri, kalem, grafik, çizim ve resim araç gereçkleri gibi pek çok kırtasiye ürününe yer veren Faber Castell markası günümüzde yedinci, sekizinci ve dokuzuncu nesil Faber ailesi üyeleri tarafından yönetiliyor.

Amerika merkezi ise Ohio’da bulunurken Türkiye’de yöneticiliğini Adel markası yapıyor.

YaşamEditörün Seçtikleri

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir