ABD merkezli Under Armour boykot ürün listesinde yer alıyor - Haber Jet

ABD merkezli Under Armour boykot ürün listesinde yer alıyor

Spor giyim markası olan Under Armaour'un boykot listesinde olup olmadığı merak ediliyor. Politik olarak herhangi bir görüş belirtmese ve doğrudan destek vermediği bilinse de Under Armaour'un İsrailli bazı atletlere sponsorluk sağladığını bilinmekle beraber 7 Ekim sonrasında İsrail pazarındaki varlığını genişleterek devam ettirdiği öğrenildi.

Ayakkabı ve spor giyim üzerine üretim yapan Under Armour markası ABD merkezli olmakla beraber çoğu yabancı boykot sitesinde boykot listesinde yer alıyor.

UNDER ARMOUR BOYKOT MU?

Özellikle sporcular için performanslarını arttırmaya yönelik kumaşlar üreten ABD merkezli Under Armour boykot listesinde yer alıyor.

Türkiye’de yaygın olarak boykot kontrol siteleri arasında yer alan boykot. co ve Bilinçli Tüketim Hareketi listelerinde yer almaması nedeniyle boykot olup olmadığı konusunda kararsız kalınan Under Armour, yabancı boykot sitelerinden buycott .com sitesinde boykot listesinde yer aldığı görülüyor.

Under Armour hangi ülke

Under Armour, İsrail’e ait Tel Aviv merkezli tekstil şirketi Delta Galil’in ürünlerini kullandığı belirtilmekte.

Marka kurumsal değerleri açıklamasında her ne kadar insan haklarına bağlılık, çeşitlilik gibi ilkeleri benimsese de 7 Ekim sonrasında İsrail pazarını genişleterek 15 mağaza daha açmayı planladığı öğrenildi.

İlgili Haberler

İsrailli sporculara ise perde arkasından destek verdikleri biliniyor.

Under Armour LGBT destekliyor mu

Under Armour açık açık İsrail’i desteklediğini belirtmese de ürünlerinde kullandığı malzemeler İsrail’den gelmekte, İsrail pazarında bulunmakta ve İsrailli sporculara sponsorluk desteği veriyor.

UNDER ARMOUR HANGİ ÜLKE?

Under Armour, 1996’da ABD’de kurulan bir markadır.

Yaşam

ABD merkezli Under Armour boykot ürün listesinde yer alıyor” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Çimen Turgut Çimen Turgut

    Bu markanın ürünleri hiç kaliteli değil

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir