6 Haziran’da gerçekleşecek İkizler Yeniayı’nda sorunlar çözüme kavuşuyor! Burçlar üzerine etkisi - Haber Jet

6 Haziran’da gerçekleşecek İkizler Yeniayı’nda sorunlar çözüme kavuşuyor! Burçlar üzerine etkisi

6 Haziran Perşembe günü İkizler Yeniayı gerçekleşiyor. Bu Yeniay'da kafamızdaki sorunlara ve sorulara çeşitli fikirler üretme dönemine giriyoruz. İkizler Yeniayı'nın burçlar üzerine etkisi iletişim, bilgi paylaşımı ve çözüm odaklı şekillenecek.

6 Haziran Perşembe günü TSİ 15.37’de yenilikleriyle bir Yeniay gerçekleşecek. Özellikle gerçekleştiği burcun özelliğini taşıyan Yeniay, Ay ve Güneş’in aynı burçta aynı derecede buluşmasıyla meydana gelir.

Bu dönem yeni başlangıçların, planların ve niyetlerin yapıldığı dönem olarak bilinir. Her ay gerçekleşen bu döngü, Haziran ayında İkizler burcunda gerçekleşiyor.

İkizler Yeniay'ının burçlar üzerinde etkisi nedir?

İKİZLER BURCUNDA YENİAY

İkizler burcunda gerçekleşen Yeniay, İkizlerin kendine has özellikleri iletişim, bilgi paylaşımı, felsefi konular gündemde olacak.

Bu yeniay, İkizler özelliklerinden detaylı ve kapsamlı düşünme biçimi, sorunlara getirdiği geniş bakış açısı ve farklı çözümleriyle geçecek.

Kafanızdakilerin çözüme kavuştuğu bu dönemde belki de birden fazla çıkış yolunun önünüzde olması kafanızı karıştırabilir. İkizler burcunun karanlık yönü olan kararsızlığı ve işin içinden çıkamamayı yaşamamak için ne istediğinizden emin olmanız gerekiyor.

6 Haziran’da Gerçekleşecek İkizler Yeniayı’nda Sorunlar çözüme Kavuşuyor! Burçlar üzerine etkisi

İKİZLER YENİAY’ININ BURÇLAR ÜZERİNE ETKİSİ

Koç

Eğitim, kısa seyahatler, mülakat veya başvuru sürecindeki işleriniz gündemde olabilir. İş yada öğrenim hayatınızda geliştirdiğiniz ve tıkandığınız bazı projelerde ilerleme konusunda aşama kaydedeceğiniz bir enerji olacak. Bunun dışında hukuki bazı sorunlar, hak arayışları gündeminizi meşgul ederken sosyal ortamlarda yeni insanlarla tanışma fırsatı yakalayabilirsiniz. Yakın çevrenizle iyi ilişkiler kurma eğilimindesiniz.

Boğa

Bu yılın ana teması Boğalar için para ve maddi konular olacağını söylemiştik. Bu yeni ayda da maddi açıdan bereketli bir dönem geçirecekler. İş yerinde terfi yoluyla gelen bir para veya zam olabilir. Görünür değişikliklere ve fiziki olarak değişime yönelebilirsiniz. Estetik konularına ilginiz artabilir. Geleceğinizle ilgili yeni kararlar ve sorumluluklar aldığınız bir dönemin içerisinde olacaksınız.

İkizler

İkizler burcunda gerçekleşen Yeniay en çok sizi bildiğiniz bir yerden bulacak. Çünkü yukarıda dediğimiz gibi Yeniay gerçekleştiği burcun özelliklerini alıyor. İletişimin arttığı ve kariyer fırsatlarının açıldığı bir dönemdesiniz. Sorumluluklar, eğitim ve danışmanlık konuları gündeminize geliyor. Bu konulardan gelecek bir maddi akışın etkisinde olacağınız gibi hukuki olarak beklediğiniz bir para varsa o da gelebilir. Flört etme, romantik olarak yeni birileriyle tanışma enerjileri içerisinde olacaksınız.

Yengeç 

Ruhani bölgelerinizde gerçekleşecek Yeniayla inziva, doğayla iç içe, tatile çıkmak, yarım kalan işlerin tamamlandığı günler gündeminize geliyor. Manevi olarak eğilmek istediğiniz konular var ise bu Yeniay’ın enerjisi bunun için çok uygun. Din, felsefe ve psikoloji gibi alanlarda destekleniyorsunuz. Uzun süreli seyahat, yurt dışı planları ve kariyer fırsatları yakalayabilirsiniz. Ruhani yolculuğunuza eşlik edecek yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

Aslan

Yakın çevreniz tarafından kariyerinize yönelik desteklendiğiniz bir dönem olacak. İş toplantıları veya davetlerinde yeni arkadaşlıklar ve iş ilişkileri kurabilirsiniz. Yeniay, maddi konular konusunda sınandığınız bir döneme işaret ederken borçlanmamaya özen göstermenizi tavsiye ederiz. Yatırımlar, ortaklıklar gündeminize gelirse gözden geçirerek karar vermeyi unutmayın.

Başak

Sorumluluklarınızın arttığı bir döneme giriş yapıyorsunuz. Yeniay, iş ve sosyal hayatınızdaki statünüzün sorgulanmasına yol açabilir, bu alanlarda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Romantik anlamda kökten değiştirecek adımlar atabilir; yeni bir ilişkiye başlama veya evlenme teklifleri gündeminizde olabilir.

İkizler Yeniay'ı hangi burçları etkileyecek?

Terazi

Çeşitli şekillerde şehir/ülke değişikliği gibi konulardan destekleniyorsunuz. Bu değişiklik kalıcı veya geçici olmak üzere eğitim, sağlık veya işiniz üzerinden gerçekleşebilir. Yoğun bir döneme giriş yaptığınızda işlere yetişmek kolay olmayacak. Yakın çevrenizde görmezden geleceğiniz durumlar hata yapmanıza neden olabilir ancak kolayca çözülecek. Mükemmeliyetçilik özelliğiniz ön planda olacak.

Akrep

İş, kariyer, maddi konularda yeni girişimler ve fırsatlarla iç içe olduğunuz bir döneme giriş yapıyorsunuz. Var olana ek olarak yeni gelirler elde edebilir, ek işler yapabilirsiniz. Ancak yatırım yapmayı düşünüyorsanız iki kere düşünmeniz gerekebilir. Gizli saklı kalan şeylerin açığa çıktığı bir dönem sizi bekliyor. Kalbinizi kıranlar ve arkanızdan iş çevirenlerin ortaya çıktığı ve hesaplaşmaların yaşanacağı bir süreç olacak.

Yay

Özgür ruhunuzu özgürlük kattığınız, seyahatlere çıktığınız ve yeni insanlarla tanıştığınız bir döneme giriş yapıyorsunuz. İkili ilişkilerinizde iyileşme, romantik ilişkilerinizde yeni adımlar atacaksınız. Bu Yeniay uzun süredir etkisi altında olduğunuz geçmiş duygulara ve sorularınıza cevaplar bulduğunuz bir süreç olabilir. Ciddi bir ilişki isteyebileceğiniz biri hayatınıza girebilir, yeni anlaşmalara imza atabilirsiniz.

Oğlak

Oğlaklar için Yeniay, yoğun geçecek olsa da bu sürecin sonunda feraha kavuşacaklar. İş, eğitim, kariyer konularında destekleneceğiniz bir süreç olacak. Çalışma ortamınızı/iş yerinizi değiştirebilir veya terfi alabilirsiniz. Sağlık konusunda ertelediğiniz durumlarla yeniden yüzleşebilirsiniz. Bir partneriniz varsa ilişkinizde sorunlar olabilir ancak iletişim odaklı olan bu Yeniay’da pek çok probleminiz çözüme ulaşacak.

Kova

İlişkiye başlama, evlenme, aile kurma gibi adımlar atabilirsiniz. Özel yeteneklerinizin ön plana çıktığı ve konuda para kazanma yollarının açıldığı bir döneme girmiş olabilirsiniz. Yatırım, aileden ya da yeteneklerinizden kaynaklı ek bir gelir kapısı önünüze açılabilir yine de fazla harcamalardan kaçınmak isteyebilirsiniz.

Balık

Uzun zamandır sıkıntısını çektiğiniz soruların cevaplarını bulduğunuz, mutlu ve huzurlu hissedeceğiniz bir sürece girmiş olabilirsiniz. Aile ve aile kaynaklı problemlerde çözüme kavuşma, miras yoluyla gelir elde etme, taşınma veya yatırım konuları gündeminizi meşgul ediyor. Bekarsanız ciddi bir ilişkiye başladığınız, ilişkiniz varsa da evlilik kararı aldığınız bir dönem olabilir.

Yaşam

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir