25 Haziran Salı İstanbul, İzmir ve Ankara hava durumu! Sıcaklıklar düşmüyor, İstanbul'da Poyraz etkili - Haber Jet

25 Haziran Salı İstanbul, İzmir ve Ankara hava durumu! Sıcaklıklar düşmüyor, İstanbul’da Poyraz etkili

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 25 Haziran Salı hava durumu İstanbul, Ankara ve İzmir verilerini paylaştı. 25 Haziran Salı hava durumunda önemli bir değişiklik beklenmezken sıcaklığın mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji son yayınlanan hava durumu verilerine göre İstanbul, Ankara ve İzmir’deki hava şartları belli oldu.

24-30 Haziran 2024 tarihleri arasında sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Çarşamba günü itibarıyla azalacak olsa da mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

25 Haziran Salı günü yurt geneline bakıldığında Marmara Bölgesi’nde kapalı bir hava hakim olurken rüzgarlı bir hava etkili olacak.

Onun dışında yurt genelinde sıcaklıklar mevsim normallerinin üstünde seyrederken Afyon, Burdur ve Isparta çevresinde yerel olmak üzere yer yer gök gürültülü sağanak yağış beklenmekte. Bunun dışında Hakkari ve Van’ın iç kesimlerinin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

25 Haziran Salı hava durumu nasıl, sıcaklıklar düşüyor mu, yağmur var mı?

25 HAZİRAN SALI İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR HAVA NASIL?

İstanbul 

İstanbul’da sabah saatlerinde açık/parçalı bulutlu bir hava beklenirken öğle saatlerinden akşama kadar kuvvetli rüzgarlar etkili olacak. Poyrazın etkisiyle hava kalitesi üst seviyeleri görecek. Hava sıcaklığı 31 derecelere kadar çıkacağı tahmin edilmekte.

Ankara

Ankara’da sabah saatleri itibarıyla parçalı bulutlu ancak aydınlık bir hava etkili olurken öğle saatlerinden itibaren sıcaklıklar 35 derecenin üstüne çıkacak.

İzmir

İzmir’de salı günü gün boyu güneşli açık bir hava etkili olurken 12.00-15.00 arasında hava sıcaklığının artarak hissedilen sıcaklığın 39 dereceye kadar çıkması bekleniyor.

Yaşam

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir