2024 Temmuz Dolunayı Oğlak burcunda 29 derecede gerçekleşecek! Bir dönem kapanıyor - Haber Jet

2024 Temmuz Dolunayı Oğlak burcunda 29 derecede gerçekleşecek! Bir dönem kapanıyor

2024 Temmuz ayında Dolunay ayın 21'inde Oğlak burcunda gerçekleşecek. Dolunay'ın Oğlak burcunda meydana gelmesiyle doğum haritanızda Oğlak burcu nereye düşüyorsa o konulardan etkiler alırken Haziran ayındaki Oğlak Dolunay'ının devam eden kısmı olarak daha kuvvetli olması bekleniyor. Etkisi bir sonraki Ağustos Dolunay'ına kadar devam edecek.

21 Temmuz’da gerçekleşecek Oğlak burcundaki Dolunay, 29 derecede gerçekleşiyor. Haziran ayındaki Oğlak Dolunay’ıyla birlikte Temmuz ayındaki Dolunay’la iki kez üst üste Oğlak Dolunay’ı yaşanacak.

Haziran’daki Dolunay’ın iki katı etkiyle sürecek Temmuz Dolunay’ı Oğlak burcunda sorumluluklar, ünvanlar, yer değişiklikler etkilenecek. Hayatımızdaki sistemler, yapılar ve düzenler değişecek.

Dolunay, 21 Haziran’da Oğlak burcunda saat 13.16’da 29 derecede gerçekleşecek.

Dolunaylar ani bitişler ve başlangıçlarıyla bilinir bu nedenle özellikle ani kararlar alınırken dikkat etmek, detaylıca düşünmek gerekiyor.

Aynı ay içinde iki kez olan dolunay evresine Mavi ay denir. İki veya üç yılda bir görülen bu etki Haziran ve Temmuz aylarına denk gelen Oğlak Dolunay’ında gerçekleşecek. Bu nedenle ilk Dolunay’da yarım kalan olaylar bu Dolunay’da tamamlanabilir.

21 TEMMUZ OĞLAK DOLUNAYI BURÇLAR ÜZERİNDEKİ ETKİSİ

Koç ve yükselen Koç:

21 Temmuz’daki Oğlak burcundaki Dolunay, aile ve kariyere dair konularınızla ilişkili olacak. Bu alanlarda sizin için bir dönem sona ererken ciddi kararların eşiğinden geçiyorsunuz.

Boğa ve yükselen Boğa:

Oğlak Dolunayı, Haziran ayındaki kararlarınızın sonuçlarını aldığınız bir etkide olacak. Eğitiminiz ve yurt dışı hakkında beklediğiniz bir haber gelebilir, hukuki konular, aile içi meselelerle ilgili alanlarda uzun süredir devam eden durumlar tamamlanabilir.

İkizler ve yükselen İkizler:

Temmuz ayındaki Dolunay burcunuzda maddi konularda etki ederken, mirasla veya nafaka ile gelen para hakkında beklediğiniz süreçler tamamlanabilir, hukuki olarak bazı durumlarınız sonuçlanabilir.

Temmuz Dolunay'ı ne zaman

Yengeç ve yükselen Yengeç:

Haziran ayında aldığınız kararların sonucunu görebilirsiniz. İlişkiniz bitebilir veya bir sonraki adıma geçmek isteyebilirsiniz. Taşınma, ev değiştirme, şehir değişikliği gibi konular gündeminizde yer alıyor.

Aslan ve yükselen Aslan:

Sağlıkla ilgili konular Temmuz Dolunay’ında da ana gündemlerinizden biri olacak. Fiziksel olarak bazı değişiklik kararları alabilirsiniz. Başladığınız önemli işleri/projeleri tamamlayabilirsiniz.

Başak ve yükselen Başak:

Aşk hayatınız, romantik ilişkileriniz veya çocuklarınızla alakalı konular ana gündeminizde yer alıyor. Haziran ayında aldığınız kararların bu ay sonucunu görebilir ve etkilerini hissedebilirsiniz. Kariyer, iş hayatı gibi konularda yukarı doğru giden bir ivme yakalamanız mümkün görünüyor.

Terazi ve yükselen Terazi:

21 Temmuz’daki Dolunay ev, aile içi konular, aile büyükleri konular gündeminizde yer alırken Haziran ayında aldığınız kararların sonuçlarını yaşayabilirsiniz. Taşınma, yer değişikliği gibi konular gündeminize gelebilir.

Akrep ve yükselen Akrep:

İletişim, iş ilişkileri, sözleşmeler ve anlaşmalar gibi konuların gündeminizde olduğu bir Dolunay gerçekleşecek. Çekirdek ailenizden önemli konular gündeme gelebilir, tamamlanmamış konular tamamlanabilir.

Temmuz Dolunayı hangi burç

Yay ve yükselen Yay:

Maddi alanlarınızda gerçekleşen bu Dolunay’da parasal anlamda beklediğiniz desteği alamayabilirsiniz. Bu alanda alacağınız kararlar ile hayatınızda iyi anlamda bir değişime yol açabilirsiniz.

Oğlak ve yükselen Oğlak:

Sizin burcunuzda gerçekleşecek Dolunay’da hayatınızın dönüm noktası olacak kararlar alabilirsiniz. Sizin için bir devrin kapandığı, noktalandığı bir konumda olacak ve yeni bir döneme başlayacaksınız. Sağlığınızla veya fiziksel olarak bazı sıkıntılarla karşılaşma ihtimaline karşı dikkatli olabilirsiniz.

Kova ve yükselen Kova:

Kadersel alanınızda gerçekleşecek bu Dolunay’da ruhen ve bedenen sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönemden geçiyorsunuz. Gizli saklı konular açığa çıkabilir, kontrolünüzde olmayan konularla alakalı sıkıntı hissedebilirsiniz.

Balık ve yükselen Balık:

Sosyal hayatınızda bazı bitişler yaşayabilir, bununla birlikte ev ve aile alanında taşınma konuları gündeminize gelebilir.

Yaşam

2024 Temmuz Dolunayı Oğlak burcunda 29 derecede gerçekleşecek! Bir dönem kapanıyor” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Ayaz Ayaz

    Burç yorumları doğru çıkıyor mu

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir