18 Eylül 2024 Ay tutulması balık burcunda gerçekleşecek! Burçlar için tamamlanmamış konular gündemde - Haber Jet

18 Eylül 2024 Ay tutulması balık burcunda gerçekleşecek! Burçlar için tamamlanmamış konular gündemde

2024 yılında yaşanacak ikinci ve son kısmi ay tutulması, 17-18 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek. Ay Saros 118 döngüsünün son tutulması olma özelliği taşımasıyla oldukça önemli. Aynı zamanda Ay, normalden daha büyük ve parlak bir görünüme sahip olacak ve bu bir Süper Ay olacak. 18 Eylül 2024 Ay tutulması balık burcunda gerçekleşirken burçlar üzerindeki etkisi gündem oluyor.

Astrolojide, ay tutulmaları güçlü dönüşüm ve tamamlanma enerjilerini beraberinde getirir Ay tutulmaları hayatımızda var olan bazı konuların sonuçlanmasına, önemli kararların alınmasına veya kişisel farkındalıkların artmasına neden olabilir.

Süper Ay tutulmaları ise bu enerjileri daha da güçlendirir. Ay Dünya’ya en yakın konumdayken daha yoğun duygular ve olaylar yaşandığı söylenmekte. Bu nedenle ay tutulması, özellikle duygusal temalar, ilişkiler, ev ve aile meselelerinde belirgin etkiler yarattığı görülebilir.

AY TUTULMASI NE ZAMAN 2024?

2024 yılının ikinci ay tutulması 18 Eylül tarihinde balık burcunda gerçekleşecek.

18 Eylül 2024 Ay tutulması balık burcunda gerçekleşecek

18 EYLÜL AY TUTULMASININ BURÇLAR ÜZERİNE ETKİSİ

Koç (21 Mart – 19 Nisan)

18 Eylül Ay tutulması Koç burcunu özellikle kariyer ve hedefler konusunda etkileyebilir. Beklenmedik gelişmelerle karşılaşma veya yeni kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Duygusal olarak iniş çıkışların olduğu bu dönem kendinizi ve iç dünyanızı daha iyi tanımanız için bir fırsat olabilir.

Boğa (20 Nisan – 20 Mayıs)

Boğa burçları için bu tutulma, eğitim, seyahat ve yurt dışı konularında etki getirebilir. Yeni bir maceraya atılma veya i uzun süredir üzerinde çalıştığınız, ilerleme kaydedemediğiniz bir projeyi tamamlayabilmeniz için olumlu etkiler barındırıyor.

İkizler (21 Mayıs – 20 Haziran)

Finansal konular bu tutulmada İkizler burcunun ana konusu arasında yer alıyor. Özellikle ortak kazançlar, yatırımlar ya da miras gibi konularla ilgili önemli kararlar almanız gerekebilir. Yatırımlar gündeminizde olabilir.

Yengeç (21 Haziran – 22 Temmuz)

Bu tutulma, Yengeç burçlarını ilişkiler ve ortaklıklar alanında gerçekleşiyor. İlişkilerde bir dönüm noktası yaşayabilir veya uzun zamandır çözüm bekleyen sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz. Duygusal olarak derin bir iyileşme süreci sizi bekliyor.

18 Eylül 2024 Ay tutulması ikizler, aslan, başak burcunu nasıl etkileyecek

Aslan (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan burçları için bu tutulma, sağlık ve günlük rutinler alanında gerçekleşiyor. Yeni bir sağlık planı oluşturabilir ve iş hayatınızda önemli kararlar alabilirsiniz. Detaylara dikkat etmeniz gerekebilir.

Başak (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak burçları için bu tutulma, aşk ve sanatsal alanlarda etki yaratıyor. Aşk hayatınızda bir dönüm noktası yaşayabilir, yaratıcılığınızı ön plana çıkaracak projeler de fırsat yakalayabilirsiniz.

Terazi (23 Eylül – 22 Ekim)

Bu tutulma, Terazi burçları için ev ve aile konularında önemli bir etki getiriyor. Aile içi sorunlar çözüme kavuşabilir, ev değişikliği ya da ailevi sorumluluklar gündeminize gelebilir. Duygusal olarak içsel bir dönüşüm yaşayabilir, ruhsal anlamda bir değişimin içine girebilirsiniz.

Akrep (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep burçları için iletişim ve yakın çevre ilişkileri önem kazanıyor. Kardeşler, komşular ya da yakın arkadaşlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir ve duygusal olarak daha açık ve net olmanız gereken bir dönemin içine girebilirsiniz.

Yay (22 Kasım – 21 Aralık)

Yay burçları için finansal kaynaklar gündeme geliyor. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gerektiği bir dönem içinde bütçe planlamasında önemli değişiklikler yapmak faydalı olabilir. Kendinize olan güveninizin artacağı bir dönem sizi bekliyor.

18 Eylül 2024 Ay tutulması balık burcunda gerçekleşecek! Burçlar için tamamlanmamış konular gündemde 1

Oğlak (22 Aralık – 19 Ocak)

Bu tutulma, Oğlak burçları için kişisel kimlik ve imaj konularında etkili olacak. Kendinizle ilgili önemli kararlar alabilir, hayatınızla alakalı radikal kararlar alabilirsiniz. Kişisel farkındalığınızın artacağı bu dönemde yenilendiğiniz bir sürece girmektesiniz.

Kova (20 Ocak – 18 Şubat)

Kova burçları için bu tutulma, ruhsal ve içsel konulara odaklanma zamanı anlamına geliyor. Geçmişte bırakamadığınız bazı konularla yüzleşebilir, duygusal olarak bir arınma yaşayabilirsiniz. Meditasyon, içe dönüş ve ruhsal çalışmalar size iyi gelebilir.

Balık (19 Şubat – 20 Mart)

Balık burçları için sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkileri ön plana çıkıyor. Sosyal çevrenizde önemli değişiklikler olabilir, yeni arkadaşlıklar kurabilir ya da mevcut ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Yakın çevrenize dikkat etmeniz gereken bir dönem içerisindesiniz.

Yaşam

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir