12 Ekim Sayısal Loto sonuçları açıklanıyor (CANLI) - Haber Jet

12 Ekim Sayısal Loto sonuçları açıklanıyor (CANLI)

Bugün saat 21.30’da yapılacak Çılgın Sayısal Loto çekilişi, şans oyunu severlerin merakla beklediği anlardan biri olacak. Sayısal Loto çekiliş sonuçları ise 21.45’te belli olacak.

12 Ekim 2024 tarihli Çılgın Sayısal Loto çekilişi için geri sayım başladı. Saat 21.30’da yapılacak olan çekilişin sonuçları, kısa süre içinde açıklanacak. Milli Piyango TV ve internet üzerinden canlı olarak takip edilebilecek çekilişin sonuçlarıyla şansını denemek isteyenler büyük ödül için nefeslerini tuttu.

12 EKİM SAYISAL LOTO SONUÇLARI

Bu akşamki Çılgın Sayısal Loto çekilişi saat 21.30’da gerçekleşecek. Haberimizin en altında yer alan canlı yayından Çılgın Sayısal Loto çekilişini takip edebilirsiniz. Sonuçlar, çekilişin ardından yaklaşık 15 dakika içinde, yani saat 21.45’te açıklanacak.

12 Ekim sayısal loto sonuçları

Milyonlarca kişi, kuponlarına işaretledikleri numaraların kazandırıp kazandırmadığını kontrol etmek için heyecanla bekliyor. Sonuçlar, Milli Piyango Online ve Milli Piyango TV üzerinden canlı olarak duyurulacak.

12 EKİM ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Henüz 12 Ekim Sayısal Loto sonuçları açıklanmadı. Çekiliş tamamlandıktan kısa bir süre sonra, numaralar resmi kaynaklardan duyurulacak. Kazanan numaralar açıklandığında, Milli Piyango’nun resmi web sitesi üzerinden sorgulama yapılabilecek.

sayısal loto çekilişi canlı

En son yapılan 9 Ekim Sayısal Loto çekiliş sonuçları şu şekildeydi:

9 Ekim 2024 Sayısal Loto kazanan numaralar: 49 – 51 – 63 – 67 – 89 – 90 – 52 – 82

12 Ekim sayısal loto çekiliş sonuçları

9 Ekim Sayısal Loto çekiliş sonuçlarında kazanan kategoriler ise şu şekildeydi:

Sayısal loto sonuçları 12 Ekim 2024

En son yapılan Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına göre SüperStar kazanan kategoriler ise şöyleydi:

sayısal loto sonuçları bugün çekilen sayısal sonuçları açıklandı

12 Ekim Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklanır açıklanmaz haberimizde yer alacak. Sayısal Loto çekilişinin ardından Google’a “Sayısal Loto sonuçları Haber Jet” yazarak sonuçları anında öğrenebilirsiniz.

SAYISAL LOTO SONUÇLARI 12 EKİM 2024

12 Ekim 2024 çekiliş sonuçları, resmi olarak saat 21.45’te açıklanacak. Şanslı numaralar belirlendikten sonra, kullanıcılar internet üzerinden ve satış bayilerinden biletlerini kontrol edebilirler. 9 Ekim Sayısal Loto kazanan numaralar şu şekildeydi:

Çılgın Sayısal sonuçları

Hatırlatmak gerekirse, kazanan kombinasyonlarda 6 bilen büyük ikramiyeyi kazanırken, 5+1 bilenler ikinci en büyük ödülü alıyor.

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞİ CANLI İZLE

Çılgın Sayısal Loto çekilişleri her hafta Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri yapılır. Çılgın Sayısal Loto çekilişlerini aşağıda yer alan Milli Piyango TV canlı yayınları üzerinden izleyebilirsiniz.

YaşamEkonomi

12 Ekim Sayısal Loto sonuçları açıklanıyor (CANLI)” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Nejdet Nejdet

    Sayısal lotonun hep çıkacağına inandım hiç çıkmadı

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir