Türkiye’nin yapay zeka destekli influencerları... SerenAy, AlaraX, Alin'in ardından Türk erkeklerinin beğendiği kadın tipine göre yüz de üretildi - Haber Jet

Türkiye’nin yapay zeka destekli influencerları… SerenAy, AlaraX, Alin’in ardından Türk erkeklerinin beğendiği kadın tipine göre yüz de üretildi

Son dönemde yapay zeka ve influencer konularının popülerliğini koruması sebebiyle fenomenlere rakip olacak yapay zeka destekli sanal influencerlar üretilmeye başladı.

Gerçek olmamasına rağmen binlerce takipçiye ulaşan sanal influencerlar; marka ürünlerini tanıtmak ve belirli kitleler oluşturmak amacıyla sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanıyor.

Türk yapay zeka influencerları kimler

TÜRK YAPAY ZEKA INFLUENCERLARI KİMLER?

Hayatın her anında yer alan yapay zekalar artık influencer olarak karşımıza çıkıyor. Sanal ikonlar gün geçtikçe; markaların dikkatini çeken ve alıcılar üzerinde etki oluşturan önemli bir pazarlama aracı haline geldi.

Yapay zeka destekli influencer sayısı artarken Türkiye’de Virtual Alin, AlaraX ve Seren.Ay isimli sanal ikonlar popülerleşti.

Virtual Alin kimdir

VİRTUAL ALİN KİMDİR?

Türkiye’nin ilk sanal influencerlarından biri olan Virtual Alin, kısa sürede binlerce takipçiye ulaşarak Ford marka Otomotiv Şirketi’nin “Alternatif Akım” reklam filminde yer almıştır.

Virtual Alin sanal ikonunun ismi internet ortamında yapılan anket sonucuna göre verildi.

Virtual Alin Instagram hesabı nedir

VİRTUAL ALİN INSTAGRAM HESABI NEDİR?

Seyahat, otomobil, moda ve teknoloji gibi birçok konuda marka tanıtımı yapan Virtual Alin ikonunun Instagram hesabı @virtualalin kullanıcı adıyla bulunmakta.

Virtual Alin gerçek biri mi yüzü var mı

VİRTUAL ALİN GERÇEK BİRİ Mİ, YÜZÜ VAR MI?

Virtual Alin karakterinin çekimleri yapılırken karakterini gerçek bir insan oynarken yüzü yapay zeka ile üretiliyor.

Alara X kimdir

ALARAX KİMDİR?

YouTube kanalına sahip olan ve sayısız ünlüyle röportaj yapan AlaraX, kendisini “Gerçek Olmayan Yıldız” olarak tanımlıyor.

İlgili Haberler

Kısa sürede 574 bin takipçiye ulaşan ve kitlelerin oldukça beğenisini kazanan sanal ikon AlaraX’in seslendirmesini kimin yaptığına dair bir bilgi bulunmamakta.

Alara X Instagram hesabı nedir

ALARAX INSTAGRAM HESABI NEDİR?

Dijital içerik üreticisi ve 574 bin kitlesi olan sanal influencer AlaraX sosyal medya hesabı @iamxalara kullanıcı ismiyle bulunmakta.

Alara X robot mu

ALARAX ROBOT MU?

Sanal ikon olan AlaraX robot değil bir yapay zekadır.

Seren.Ay kimdir

SEREN.AY KİMDİR?

Türkiye’nin ilk yapay zeka marka elçisi Seren.Ay, dünyanın ilk yapay zeka destekli güzellik yarışmasında tanındı. Yarışmada finale kalan Seren.Ay kısa sürede binlerce takipçi kitlesine ulaştı.

Seren Ay instagram hesabı nedir

SEREN AY İNSTAGRAM HESABI NEDİR?

İçerik üreticisi sanal influencer Seren.Ay’ın Instagram hesabı @ai.serenay kullanıcı adıyla bulunmakta.

Türk erkeklerine göre en güzel kadın yapay zeka

YAPAY ZEKA TÜRK ERKEKLERİNE GÖRE EN GÜZEL KADINI ÇİZDİ

Yapay zeka algoritmaları, estetik tercihleri ve fiziksel özellikleri analiz ederek Türk erkeklerinin ideal güzellik standartlarını belirleyen bir model oluşturdu.

Oldukça ilgi gören bu çalışma sosyal medya, anketler ve çeşitli platformlardan toplanan verilerle gerçekleştirildi.

Yapay ZekaEditörün Seçtikleri

Türkiye’nin yapay zeka destekli influencerları… SerenAy, AlaraX, Alin’in ardından Türk erkeklerinin beğendiği kadın tipine göre yüz de üretildi” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Ceren Yiğit Ceren Yiğit

    İnfluencerların yalancılığından çok sıkılmıştık zaten yapay zeka fenomenleri çok iyi olmuş

    Yanıtla
  • Çimen Tor Çimen Tor

    Fenomenlere taş çıkaracak sanal influencerlar

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir