Watsons bedava ürün alma taktiği sosyal medyada gündem oldu - Haber Jet

Watsons bedava ürün alma taktiği sosyal medyada gündem oldu

Bir X kullanıcısı, Watsons'tan bedava ürün alma taktiğini açıklar açıklamaz gündem oldu. Gece geç saatlerde Watsons internet sitesinde indirim yakalayarak neredeyse bedava fiyatına çok uyguna alışveriş yaptığını söyleyen kullanıcı, stoğu kalmamış ürünleri de mağazada bul diyerek yine uygun fiyata aldığından bahsetti.

Watsons bedava ürün alma taktiği sosyal medyada gündem oldu. Gece geç saatlerde indirim yakaladığını söyleyen bir kullanıcı neredeyse bedava fiyatına ürün alma taktiğini sosyal medyada paylaştı.

WATSONS BEDAVA ÜRÜN ALMA TAKTİĞİ? NASIL ALINIR?

Watsons bedava ürün alma taktiği olarak gündem olsa da aslında bedava fiyatına ürün alma olarak geçiyor. Taktiklerini paylaşan X (eski adıyla Twitter) kullanıcısı aldığı ürünlerin fiyatlarını paylaşmasının ardından  ‘zamanda yolculuk mu yaptın?’ ‘2014’ten mi geliyorsun’ gibi eğlenceli yorumlar aldı.

Watsons bedava ürün alma taktiği

X kullanıcısı ilk olarak geceleri uyumadan uygulamaya giriş yaptığını ve ürün filtresini düşükten yükseğe doğru alınması gerektiğini söyledi.

İkinci olarak online mağazada tükenen bir ürünü mağazada gördüğünüzde gidip görevliye söyleyerek ‘ben bu tükenen ürünü almak istiyorum’ şeklinde talebinizi ilettiğinizde görevlinin bir kod girdiğini ve bu şekilde internet sitesinde indirimli olan ürünü mağazadan da aynı fiyata alınabileceğini belirtti.

Watsons indirimli ürün alma

Üçüncü ve son adımın ise uygulama üzerinden değil internet sitesinde çalıştığını söyleyerek, internet sitesinde stoğu tükenen uygun fiyatlı ürünü mağazada bularak çıkan en yakın mağazaya tıklayarak sepete ekleniyor ve 7 gün içerisinde mağazadan ücretsiz bir şekilde teslim alınabildiğini belirtti.

Paylaşılan taktikler sonrası bazı kullanıcılar bu taktiği kullandıklarını ve uygun fiyatlı aldıkları pahalı ürünleri paylaşarak bedava ürün alma yönteminin çalıştığını belirtti.

Trend

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir