TikTok'un yeni trendi Misfittens nedir? Sürpriz peluş oyuncak fiyatları ve satış yeri - Haber Jet

TikTok’un yeni trendi Misfittens nedir? Sürpriz peluş oyuncak fiyatları ve satış yeri

TikTok'ta her geçen gün yeni bir akım viral olurken son zamanların trendi Misfittens peluş kediler oldu. Sürpriz Peluş olarak adlandırılan oyuncaklar, kapalı bir kutuda geliyor ve hangi karakterin çıkacağı kutu açılana kadar bilinmiyor. Akım haline gelen Misfittens oyuncak fiyatları ve diğer detaylar haberimizde yer alıyor.

TikTok’un yeni trendi Misfittens kutu açılışı yapmak. Özellikle çiftler birbirlerine hediye olarak bu sürpriz peluşları alarak TikTok çekiyor.

TİKTOK’UN YENİ TRENDİ MİSFİTTENS NEDİR?

Sürprzi Peluş olarak geçen Misfittens kediler rengarenk seçenekleri olduğu gibi birbirinden farklı karakterleri bulunuyor. Her bir Misfittens kedinin ayrı ismi bulunuyor ve koleksiyonerleri bu kedilerin tamamını toplamak için çılgınlar gibi Misfittens oyuncaklarından alıyor.

MİSFİTTENS NEDİR KAÇ TL NEREDE VAR

Kullanıcı yorumları arasında her yere sığması ve yumuşacık olmaları nedeniyle oldukça beğeniliyor.

Misfittens fiyatı

TikTok’ta akım haline gelmesine neden olan videolar ise çiftlerin genelde birbirlerine hediye olarak misfittens oyuncaklardan aldığı ve sürpriz kutu açılış yaptığı anlar oldu.

Misfittens nerede satılıyor

İlgili Haberler

MISFITTENS OYUNCAK FİYATI NE KADAR?

Herkesin bildiği o meşhur oyuncakçılarda bulunan Misfittens oyuncak fiyatı 500 ila 700 TL arasında değişiyor. TikTok’ta viral olmasının ardından oyuncakçılarda stokları hızla bittiği söylentiler arasında.

Misfittens isimleri

MISFITTENS NEREDE SATILIYOR?

İnternet alışverişi yapılan siteler üzerinden de stoklarına ulaşılabiliecek Misfittens oyuncakları özellikle Toyzz Shop, eBebek gibi oyuncak satan mağazalarda bulunuyor.

MISFITTENS İSİMLERİ

Misfttens oyuncakları, 12 farklı kedi karakterinden oluşuyor. Sürpriz konsepte oluşturulan kutuların dışında sadece kuyrukları görünüyor. Kuyruk rengine göre hangi karakterin çıkabileceği tahmin edilerek oyuncaklar satın alınmakta. Turuncu, lila, pembe, mavi, mor ve yeşil olmak 6 farklı renkten oluşuyor.

Misfittens Toyzz shop

Trend

TikTok’un yeni trendi Misfittens nedir? Sürpriz peluş oyuncak fiyatları ve satış yeri” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Umut Umut

    Bu oyuncaklar çok sevimli amaaa

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir