TikTok akımı Hear Me Out Cake anlamı - Haber Jet

TikTok akımı Hear Me Out Cake anlamı

Yeni TikTok akımı "Hear Me Out Cake" ya da "Beni Dinle Pastası" sosyal medyanın yeni trendi haline geldi. İnsanların çoğunlukla kurgusal veya çizgi film karakterlerinin kesilmiş fotoğraflarını bir kekin üstüne koyarak neden bu karaktere/kişiye ilgi duyduklarını açıklıyorlar. Viral olan TikTok akımı Hear Me Out Cake anlamı merak ediliyor.

Sosyal medyanın yeni TikTok akımı Hear Me Out Cake anlamı ortaya çıktı. Çizgi film, dizi, animasyon veya internet ünlülerinin fotoğraflarının bir kekin üstüne koyup tartıştıkları akım gündem oldu.

HEAR ME OUT CAKE ANLAMI

TikTok kullancııları, “Hear Me Out Cake”, “Beni Dinle Pastası” ile romantik olarak çekici buldukları çoğunlukla kurgusal karakterlerin kesilmiş resimlerini pastaların üzerine yerleştiriyor.

Kullanıcılar, ilgi alanlarını ve ilgi duydukları kişileri ortaya çıkararak bir kekin üstüne kesilmiş fotoğraflarını dikiyor. Ardından pastadaki yüzler hakkında konuşmaya başlıyorlar.

Hear Me Out Cake anlamı

Çoğunlukla Shrek, Simba, Star Wars karakterleri, Avatar karakterleri, Sünger Bob’daki arka plan karakterleri gibi pek çok akla gelmeyecek kurgusal karakter kek üstünde yerini alıyor ve kullanıcılar neden bu tercihi yaptıkları hakkında konuşuyor.

İlgili Haberler

Hear Me Out Cake şakayla karışık olarak kullanıcıların “beni dinleyin; bu “kurgusal” karakterle birlikte olurdum” deme şeklinin bir biçimi olarak ortaya çıktı.

Hear Me Out Cake ne demek TikTok

HEAR ME OUT CAKE NE DEMEK TİKTOK?

TikTok’un yeni trendi Hear Me Out Cake yani Beni Dinle Pastası, kullanıcıların gizlice hoşlandığı, romantik olarak ilgi duyduğu garip bulunabilecek kurgusal karakterleri açıklaması anlamına geliyor. Bir kekin üstüne ilgi duyulan karakterin fotoğrafı mum gibi dikilirken arkadaşlarıyla ilgi duyma nedenleri hakkında konuştukları video çekiyorlar.

Trend

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir