Mukbang Youtuber’ı Nikocado Avocado 7 ayda 113 kilo verdi - Haber Jet

Mukbang Youtuber’ı Nikocado Avocado 7 ayda 113 kilo verdi

2014 yılından beri kamera karşısında yediği yemekler ve gittikçe artan kilosuyla internetin en ilginç ünlülerinden Mukbang Youtuber’ı Nikocado Avocado 7 ayda 113 kilo verdi. 7 Eylül'de yayınladığı videoda Nikocado Avocado son hali ve kilo vermesiyle alakalı konuştu. Takipçileri Hollywood'da son dönemlerde yaygın olan zayıflama ilacı Ozempic kullandığı yönünde endişelerini dile getirse de Avocado, sağlıklı beslenmeyi vurguluyor.

2014 yılından beri kamera karşısında yediği yemekler ve gittikçe artan kilosuyla internetin en ilginç ünlülerinden Mukbang Youtuber’ı Nikocado Avocado 7 ayda 113 kilo verdi.

NİKOCADO AVOCADO KAÇ KİLO VERDİ?

7 Eylül 2024 tarihinde Youtuber Nikocado Avocado yayınladığı videoda, 7 ayda 113 kilo (250 ıbs) verdiğini açıkladı. Büyük bir değişim geçiren Nikocado Avocado yayınladığı videoda insanlardan iki adım önde olmayı yakaladığından bahsediyor.

Takipçilerinden bir kısmı Hollywood’un son dönemlerdeki meşhur zayıflama ilacı Ozempic kullandığını iddia etse de Avocado’nun video boyunca sağlıklı beslenmeyi vurguladığı görülüyor.

Nikocado Avocado kaç kilo 2024

NİKOCADO AVOCADO KAÇ KİLO 2024?

Yaklaşık 113 kilo veren Nikocado Avocado’nun 55-60 kilo olduğu tahmin ediliyor.

NİKOCADO AVOCADO SON HALİ

7 Eylül tarihinde yayınladığı videoda her zaman iki adım önde olduğunu söyleyen Nikocado Avocado, son 7 ayda 114 kilo vermesi hakkında konuştu. Videolarının bir sosyal deney olduğunu ifade eden 25 dakikalık videosunda zayıflaması hakkında konuşan ünlü Mukbanger, takipçilerin ilgisini canlı tutmak adına “internetteki kötü adam” rolünü benimsediğini ifade etti.

İlgili Haberler

Nikocado Avocado son hali 2024

Kilo verme yolculuğuna dair duygularını paylaşan Nikocado Avocado, kilo vermek adına ilk girişimi olmadığından basderek 2023 yılında önemli bir değişim geçirdiğini ve aşırı yeme yerine sağlıklı beslenmeyi öğrendiğini vurguladı.

Hem mental hem de fiziksel olarak zor olan bu yolculuğunda ilk olarak 89 kilo verdiğini ve devam eden süreçte ise dayanıklılığını ortaya koyan bir süreç geçirdiğini ifade etti.

Nikocado Avocado son hali

Ünlü Youtuber insanların kendisi hakkındaki algısının artık değiştiğini düne kadar şişman ve hasta olarak anılırken bugün 113 kilo vererek onları yanıldığını kanıtladığından bahsetti.

Trend

Mukbang Youtuber’ı Nikocado Avocado 7 ayda 113 kilo verdi” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Defne Taşpınar Defne Taşpınar

    Diyet programı nasıl

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir