Marul Kafa'nın annesi hayatını kaybetti! Acı haberi "Başaramadık" tweetiyle duyurdu - Haber Jet

Marul Kafa’nın annesi hayatını kaybetti! Acı haberi “Başaramadık” tweetiyle duyurdu

Sosyal medyada Marul Kafa kullanıcı adıyla ailesi ile birlikte eğlenceli videolar çeken fenomen Mehmet Yıldırım acı haberi takipçilerine duyurdu. Uzun süredir kanserle mücadele eden annesinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Uzun zamandır annesinin rahatsızlığı nedeniyle YouTube’da video paylaşımı yapmayan Marul Kafa kullanıcı adlı Mehmet Yıldırım acı haberi X (eski adıyla Twitter) hesabından takipçilerine duyurdu.

MARUL KAFANIN ANNESİ ÖLDÜ MÜ?

2 Temmuz tarihinde annesinin yoğun bakıma alındığını belirten Mehmet Yıldırım bugün “Başaramadık” mesajı ile paylaştığı gönderide Annesi Havva Yıldırım’ın hayatını kaybettiğini açıkladı.

marul kafa'nın annesi kim, ne oldu, öldü mü, neden öldü, hastalığı neydi?

MARUL KAFA’NIN ANNESİ NEDEN ÖLDÜ?

Mehmet Yıldırım’ın 28 Ocak 2023 tarihinde paylaştığı videoda annesinin 4. seviye son evre akciğer kanseri olduğunu belirtiyor.

Kemiğinde ve akciğerinde parça tespit edildiğini belirten ünlü fenomen annesinin kemoterapi ve ışın tedavisi gördüğünü ifade ediyor.

22 Mayıs tarihinde X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:

“Annem 4. Evre akciğer kanseri kemik ve karaciğer metaztası var 1,5 yıldır neredeyse tüm kemoterapileri aldık ve büyümeyi durduramıyoruz. Çaresizlikten buraya yazıyorum başından geçen bu hastalığı yaşayan önerisi olan ne biliyim yapacak birşeyim kalmadı.”

marul kafa'nın annesinin cenazesi nerede, ne zaman, hangi camide, nereye defnedilecek

MARUL KAFA’NIN ANNESİNİN CENAZESİ NE ZAMAN, NEREDEN KALDIRILACAK?

Mehmet Yıldırım’ın Instagram hesabından paylaştığı hikayede annesinin cenazesinin bugün öğle namazında kaldırılacağını belirtti.

Havva Yıldırım Antalya’nın Aksu ilçesinde bulunan Cihadiye mezarlığına defnedilecek.

Mehmet Yıldırım’ın açıklaması ise şöyle:

“Canımdan çok sevdiğim annemi kaybettik. Öğle namazına müteakip Cihadiye Mezarlığı’na defnedilecektir. Başımız sağ olsun. Mekani cennet olsun.”

Trend

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir