Market arabasına ters ananas koyma trendiyle sevgili bulun - Haber Jet

Market arabasına ters ananas koyma trendiyle sevgili bulun

Ters çevrilmiş ananas akımı zincir marketlerde denenmeye devam ediyor. Bu trend, viral hale geldi ve TikTok, Instagram'da binlerce kişi videolarını paylaştı. Market arabasına ters ananas koyma trendi, oyuncu ve komedyen Vivy Lin'in TikTok’ta yaptığı paylaşımla viral oldu.

Daha neler! Evet bu yaygınlaşan bir trende dönüştü. Henüz Türkiye’de olmasa da İspanya’da market arabanızı alıp içine ters bir şekilde ananas koyarsanız ufak bir mesaj veriyorsunuz; “Sevgilim yok.”

Ananasla sevgili bulma akımı henüz Türkiye’de yok ama versiyonları düşünülmedi değil.

İspanya’da bekarlar Lidl markete gidiyor ve ananasla hayatının aşkını arıyor.

Tinder, Bumble gibi sosyal ağlardan bulmaktan daha kolay görülen bu yöntem sadece belli saatler arasında geçerli ve ufak bir not eklemeniz gerekiyor. Market arabasına ananasları ters koyma trendi işte böyle ortaya çıktı.

ters ananas ne anlama gelir

MARKET ARABASINA TERS ANANAS KOYMA NE ANLAMA GELİR?

Aşk, bekarların reyonlar ve raflar arasında buluşmak için gizli bir sinyal kullandığı süpermarketlerde yeni bir yol buldu.

İspanya’da akım haline gelen bu trend, süpermarketleri fethetti. Llid markette yapılan market arabasına ters bir ananas koymak, diğer bekarlara sinyal vermenin yeni bir yolu olarak görülüyor.

Tinder ve Bumble gibi flört platformlarının dijital sahneye hakim olmaya devam ettiği doğru olsa da, ters ananas, profilleri ekranda kaydırmak yerine yüz yüze konuşmayı tercih edenler için daha kişisel ve eğlenceli bir seçenek sunuyor.

market arabasına ters ananas koyma ne demek

TERS ANANAS NE DEMEK?

Tropik meyve ananas, romantik bağın bir sembolü haline dönüştü.

İlgili Haberler

Bekarların birbirini tanımasına olanak sağlayan alışveriş arabasına baş aşağı ananas yerleştirme trendi, yeni Tinder görevi görüyor adeta.

Yüz yüze tanışmaya olanak sağlayan trendi bilmeniz yanlışlıkla market arabanız ters ananas koymayı da engelleyebilir!

market arabasına ters ananas koyma akımı trendi

MARKET ARABASINA TERS ANANAS KOYMA TRENDİ TÜRKİYE’DE HANGİ MARKETTE?

İspanya’nın Mercadona süpermarketlerinde başlayan trend, Peru’da hızla yayıldı. Süreç basit: İlgili taraflar, sepetlerine baş aşağı bir ananas koyarlar ve bağlantı kuracak birini bulmayı umarak koridorlarda dolaşırlar.

Plaza Vea, Tottus ve Metro gibi süpermarketlerde bu trend, özellikle insanlarla tanışmak için özgün alternatifler arayan gençler arasında popülerlik kazanmaya başladı.

Şu anda tek bir zincir marketlerde işleyen bu trend, akşam 7 ile 8 arasında gerçekleşiyor. Sakin olun, Türkiye’de henüz denenmedi.

YORUMLAR GELMEYE DEVAM EDİYOR

En popüler videolardan biri , bu ilginç trende kendi girişini belgeleyen TikTok kullanıcısı Aunmiguel kullanıcı adlı hesaptan geliyor. Klipte, iki kişinin, her ikisi de ananasları baş aşağı olacak şekilde arabalarını nasıl çarpıştırdıklarını ve konuşmaya başladıklarını ve bunun sonunda sayı alışverişine yol açtığını görebilirsiniz.

Dikkate değer bir diğer örnek ise @perusabebien kullanıcısının şansını bir Metro şubesinde denemeye karar vermesi. O gece bir randevu alamamasına rağmen, trendi denedi ve bu çılgınlığa ne kadar çok müşterinin katıldığını gösterdi.

TrendEditörün SeçtikleriYaşam

Market arabasına ters ananas koyma trendiyle sevgili bulun” haberine 1 yorum yapıldı.

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir