Kuponlarıyla ucuz alışveriş sağlayan Temu Türkiye için ücretsiz sevkiyat sağlıyor - Haber Jet

Kuponlarıyla ucuz alışveriş sağlayan Temu Türkiye için ücretsiz sevkiyat sağlıyor

Uluslararası e-ticaret hizmeti sunan Temu Türkiye için de dil destekli hizmet sağlıyor. Türkiye'de doğrudan bulunmayan şirket geniş çaplı sipariş dağıtım ve alışveriş imkanı tanıyor.

Uygun fiyatlarla çeşitli ürün alışveriş imkanı sunan Temu Türkiye için de teslimat sağlayan e-ticaret firmalarından biri.

Son dönemlerde daha popüler hale gelen Temu’nun Türkiye’de de faaliyet göstermesi birçok online alışveriş meraklısı için avantaj sağlıyor.

temu türkiye'de kullanılıyor mu

TEMU TÜRKİYE’DE VAR MI?

Dünyanın dört bir yanında hızla yayılan Temu.com ucuz ve indirimli ürünler sunarak geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı başarmış e-ticaret siteleri arasında.

Çin’deki üreticilerin fabrikalarından veya depolarından doğrudan tüketiciye ürün gönderen Temu, bu yöntemle e-ticarette birçok firma ile oldukça rekabetçi fiyatlar sunuyor.

temu uygulaması güvenli mi

TEMU NEDİR?

ABD merkezli olmasına rağmen Çin kökenli bir e-ticaret platformu olan Temu, uluslararası çapta ve ucuz bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Doğrudan tüketiciye (D2C) iş modeli ile birçok ülkede popüler hale gelen Temu, geleneksel aracıları ortadan kaldırarak rekabetçi fiyatlar sunabiliyor.

temu 2000 tl sınırı nedir

Elektronik aletlerden çeşitli giyim ürünlerine, kozmetik ürünlerden otomotiv araçlarına kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Temu, Avrupa, Latin Amerika ve Afrika’da 50’den fazla ülkede faaliyet gösteren bir web sitesi olarak karşımıza çıkıyor.

temu kime ait

TEMU HANGİ ÜLKEYE AİT?

Çin menşeili olan Temu firması Amerika Birleşik Devletleri sınırlarında bir merkeze sahip.

Amazon, Ali Express ve Alibaba gibi geniş çaplı e-ticaret sitesi olan online alışveriş sitesi Temu son zamanların en popüler firmaları arasına girmeyi başardı.

temu türkiye güvenli mi

TEMU NE ZAMAN KURULDU?

2022 yılında ABD’de kurulan Temu, merkezi Boston, Massachusetts’te bulunan bir e-ticaret platformu olarak hayata geçirildi.

Çinli “PDD Holdings Inc.” şirketine ait olan ve daha önce “Pinduoduo” olarak bilinen Temu, tüketicilerle üreticileri doğrudan bir araya getirerek aracısız satışlar yapıyor ve e-ticaret alanında çeşitli indirimli ürünler teslim ediyor.

temu alışveriş limiti nedir

TEMU MİNİMUM SEPET TUTARI NEDİR?

Birçok firma gibi Temu da alışverişlerde bir fatura alt limit tutarı belirlemiş durumda.

Temu alışverişlerinde siparişi tamamlamak için en az 1700 TL’lik bir alışveriş tutarı tamamlanması gerekiyor.

GündemTrendYaşam

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir