Fleabag Claire sahnesi Filenin Sultanları’nın akımı haline geldi - Haber Jet

Fleabag Claire sahnesi Filenin Sultanları’nın akımı haline geldi

Sosyal medyanın son dönemdeki en büyük trendlerinden biri, Fleabag dizisinin unutulmaz Claire saç kesim sahnesi oldu. Fleabag'in en sevilen anlarından biri olan bu sahne, Claire'in kuaföre gitmesinin ardından yaşadığı talihsiz saç kesimi ile trajikomik bir şekilde gelişen diyalog Filenin Sultanları tarafından da akım videolarında kullanıldı.

Fleabag’in en sevilen sahnelerinden biri olan Claire’in kötü saç kesimi yaptırdığı bölüm sosyal medyanın gündeminde geldi.

Filenin Sultanları da akıma dahil olarak eğlenceli videolar çekti ve Fleabag saç kesim sahnesindeki diyaloğu tekrar viral hale getirdi.

Özellikle de 2024 Paris Olimpiyat logosunun bir kadın silüetine benzetilmesinin ardından, logo kısa saçlı bir kadını andırdığından Fleabag Claire saç kesim sahnesindeki diyalog çeşitli akım videolarına da konu oldu.

filenin sultanları akımı nedir

FLEABAG CLAIRE SAÇ SAHNESİ AKIMI NEDİR?

Fleabag’in finalinden hemen önce yayınlanan bölümde Claire’in kuaföre gittikten sonra hüsrana uğradığı sahne kült haline gelmişti.

Sahnede kendisini bir kaleme benzeten Claire, kız kardeşinden onu teselli edecek cümleler duymak için yanına çağırıyor ve ortaya trajikomik bir diyalog çıkıyor.

paris olimpiyat logosu anlamı nedir

Fleabag’in başrolü Phoebe’nin Claire’in yeni saç kesimine teselli olarak ”Its French” olarak yanıt verdiği repliği ise oldukça konuşulmuştu.

Bu diyaloğun ise Instagram ve TikTok’ta çeşitli videolarda kullanılması bir akıma evrilmiş durumda.

fleabag claire its french sahnesi akımı nasıl yapılır

FİLENİN SULTANLARI FLEABAG AKIMINA DAHİL OLDU

Türkiye’nin uluslararası alanda başarılı kadın voleybol takımı Filenin Sultanları 2024 Paris Olimpiyatlarında bizleri gururlandırırken aynı zamanda da sosyal medyada güldürmeye devam ediyorlar.

ilkin aydın akım videosu nedir

2024 Paris Olimpiyat logosunun kısa saçlı bir kadına benzetilmesinin ardından Filenin Sultanları sosyal medya akımına katılarak Claire’in saç kesim sahnesine referansla eğlenceli videolar oluşturdu.

İlkin Aydın’ın TikTok’ta paylaştığı Fleabag akımı videosu ise kısa sürede büyük bir ilgi gördü.

Paris Olimpiyatları’nın logosunun bir kozmetik markasına hatta bir kadın silüetine benzediği yorumlarıyla birlikte, Fleabag Claire’in saç kesim sahnesindeki diyalog, bu videolarda mizahi bir şekilde yeniden hayat buldu.

fleabag akım sahnesi hangisi

FLEABAG ”IT’S FRENCH” SAHNESİ AKIMI

Claire’in saç kesim sahnesindeki “Bir kalem gibi” benzetmesi ve kız kardeşinin ona verdiği teselli cümlesi olan ”It’s French” sosyal medya kullanıcıları tarafından farklı biçimlerde yorumlanarak geniş bir etkileşim yarattı.

Fleabag akımı sosyal medya kullanıcıları arasında geniş bir popülarite kazanırken aynı zamanda da eğlenceli videolara tanıklık etmeye de fırsat tanıdı.

TrendGündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir