Evdeki Saat Resul Doğan eğlencesine gelin! "Görev verdiler, gidip grubun gitaristi gibi ödülü aldım" - Haber Jet

Evdeki Saat Resul Doğan eğlencesine gelin! “Görev verdiler, gidip grubun gitaristi gibi ödülü aldım”

Uzunlar şarkısıyla geniş kitlelerce tanınan Evdeki Saat isimli müzisyen X hesabından 2022 yılında kendisine verilen bir ödülü hiç almadığı ve yerine ödülü alan Resul Doğan'ı tanımadığını söyleyerek esprili bir dille 'mistik bir olayla karşı karşıya olduğunu' belirtti. Ardından Resul Doğan Evdeki Saat aramaları yapılırken Resul Doğan'ın kim olduğu merak edilmeye başlandı.

Evdeki Saat mahlaslı müzisyen X hesabında yaşadığı ‘mistik bir olayı’ paylaştı. 2022 yılında kendi adına verilen bir ödülü hiç almadığı ve ödülü yerine alan kişi Resul Doğan’ı tanımadığını ifade etti. Olayı paylaşmasının ardından esprili yorumlar yapılırken Resul Doğan Evdeki Saat araması öne çıkıyor.

EVDEKİ SAAT RESUL DOĞAN OLAYI

Gerçek adı Eren Alıcı olan Evdeki Saat X (eski adıyla Twitter) hesabı üzerinden ‘Yılın Starları Ödülleri 2022’ adlı ödül töreninde Yılın En Trend Şarkısı ödülünü aldığı bir ödül töreninden videoyu,

Dostlar inanılmaz mistik bir olayla karşı karşıyayım. Ben böyle bi ödül almadım abi bu kim… yemin ediyorum Resul Doğan diye birini tanımıyorum??

Evdeki Saat Resul Doğan eğlencesine gelin! "Görev verdiler, gidip grubun gitaristi gibi ödülü aldım" 2

sözleriyle paylaştı. Haberi olmadığı ve eline geçmeyen ödül hakkında yaptığı paylaşım sonrası  Evdeki Saat’e eğlenceli yorumlar geldi.

Evdeki Saat Resul Doğan

Evdeki Saat Resul Doğan ödül olayı

İlgili Haberler

Resul Doğan kimdir

Olayın hemen ardından Evdeki Saat Resul Doğan kim soruları merak edilirken paylaşımın yayılmasıyla ödülü aldığını iddia eden Resul Doğan’a ulaşıldı.

EVDEKİ SAAT RESUL DOĞAN KİMDİR?

Video ve paylaşımın yayılmasının ardından videoda konuşan kişinin kendisi olduğunu iddia eden Resul Doğan isimli bir hesap açıklama yaparak, booking üzerinden grupla çalışıldığını ve aynı gün birden fazla sanatçılarının ödül aldığı ve o gece birkaç sanatçının daha ödülünü gruptan biri gibi alması gerektiğinin söylenmesiyle böyle bir anın ortaya çıktığını belirtti.

Evdeki Saat Resul Doğan kim, grup üyesi mi

Evdeki Saat, Resul Doğan’ın açıklaması üzerine, !yaşanılana Resul’ün tarafından’ da bakmak gerektiğini söyleyerek komik bir mesele olduğunu ve kendisi için bir problem olmadığını belirterek olayı kapattı.

Evdeki Saat Resul Doğan eğlencesine gelin! "Görev verdiler, gidip grubun gitaristi gibi ödülü aldım" 3

Trend

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir