English or Spanish? Ibrahimovic’in de katıldığı akım nedir? - Haber Jet

English or Spanish? Ibrahimovic’in de katıldığı akım nedir?

YouTuber ve yayıncı olan IShowSpeed, 'English or Spanish' olayını Zlatan İbrahimovic'le çektiği videoda uyguladı. İngilizce ya da İspanyolca dedikten sonra sorunun cevabı fark etmeden her iki kişide hareketsiz kalıyor.

Zlatan Ibrahimovic ile çektiği videoyla gündeme gelen IShowSpeed, TikTok’un meşhur akımı English or Spanish akımını Ibrahimovic ile denedi.

ENGLISH OR SPANISH OLAYI NE?

TikTok’ta kısa sürede akım haline gelen English or Spanish olayı, 1 milyondan fazla takipçisi olan Alfonso Pinpon tarafından başlatıldı.

Alışveriş merkezinde insanlara yaklaşıp “English or Spanish, İngilizce veya Türkçe” sorusunu sorup sorunun cevabını aldıktan sonra “Önce kim hareket ederse eşcinseldir” diyerek iki tarafta bir anda hareketsiz kalıyor.

English Or Spanish olayı ne?

Videonun yayılmasıyla akım haline gelen English or Spanish olayını IShowSpeed, Zlatan Ibrahimovic ile çektiği videoda yaparak meydan okudu.

Arabada giderken Ibrahimovic’e sorduğu soruya bir süre cevap alamayan Speed, cevabın ardından “Önce kim hareket ederse eşcinseldir” dedi. Ardından ikili uzun bir süre hareketsiz kaldı. İlk hareket eden kişi Speed oldu.

Trend

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir