CZN Burak Mustafa Sözen'in hayali iPhone 16 hediye etti! Hasret son buldu - Haber Jet

CZN Burak Mustafa Sözen’in hayali iPhone 16 hediye etti! Hasret son buldu

Çektiği yemek videolarıyla ünlenen CZN Burak mahlaslı Burak Özdemir, iPhone alma hayaliyle nedeniyle yaptığı paylaşımlarla fenomen olan Mustafa Sözen'e iPhone 16 hediye ederek hayalini gerçekleştirdi. Mustafa Sözen son olarak artık android kullanacağını ve iPhone telefonlardan ümidini kestiğini açıklamış, sosyal medyada binlerce yorum almıştı.

CZN Burak, iPhone alma hayaliyle sosyal medya fenomeni haline gelen Mustafa Sözen’e Apple’ın çıkan son telefon modelinden iPhone 16 hediye etti.

CZN BURAK MUSTAFA SÖZENE iPHONE 16 HEDİYE ETTİ

Çektiği yemek videoları ile ünü dünyaya yayılan CZN Burak “Burak Özdemir” bu sefer Mustafa Sözen’e iPhone 16 hediye ederek hayalini gerçekleştirdi.

Youtuber Tuna Tavus ile bir bankta oturan Mustafa Sözen’in arkasından gelen CZN Burak sakladığı iPhone 16 telefonu Sözen’e uzattı.

CZN Burak Mustafa Sözen'in hayali iPhone 16 hediye etti

Hayali olan iPhone model telefonun son sürümüyle karşısında gören Mustafa Sözen hediyeye çok şaşırdı.

Sözen, birkaç gün önce iPhone’unu satıp Andorid’e geçtiğini ve Youtube hesabını sildiğini söylemişti. En büyük hayali elindeki iPhone modelini bir sonraki yeni çıkan modelle değiştirmek olan fenomen isim, Android’e geçeceğini duyurmasıyla sosyal medyada gündem olmuştu.

MUSTAFA SÖZEN iPHONE SEVGİSİ BİNLERCE YORUM ALIYOR

Mustafa Sözen hayali olan iPhone 16’ya kavuşmasına binlerce yorum aldı. Sosyal medyada Sözen’in iPhone olan bağlılığı sadakat ölçüsü haline geldi.

Mustafa Sözen iPhone

Mustafa Sözen iPhone

CZN Burak Mustafa Sözen'e iPhone 16 sürprizi

Trend

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir