Andrew Tate The Real World Eğitimi gerçek mi sorularına yorumlar geliyor - Haber Jet

Andrew Tate The Real World Eğitimi gerçek mi sorularına yorumlar geliyor

Fiverr'ı ön planda tutan bir sistemin yanı sıra sizi aynı hedefler uğruna çalışacağınız kişilerle bir araya getiren Andrew Tate The Real World Eğitimi (Gerçek Dünya Eğitimi) gerçek mi, dolandırıcı mı sorularına kullanıcılardan yorumlar var.

İş insanı ve eski profesyonel kick boksçu olan Andrew Tate, Türkiye’de de dikkat çeken bir kişilik olarak karşımıza çıkıyor.

Bazı insanlar Andrew Tate’in kursunun kendilerine milyonlarca dolar kazandırdığını iddia ederken, diğerleri bunun tam bir dolandırıcılık olduğunu iddia ediyor.

andrew tate the real world eğitimi gerçek mi

ANDREW TATE REAL WORLD EĞİTİMİ NEDİR?

Andrew Tate tarafından geliştirilen eğitim, bir kişisel gelişim programıdır.

Geçtiğimiz sene bir anda popüler olan Gerçek Dünya Eğitimi, şimdilerde yeniden konuşulmaya başladı.

Türkiye’den pek fazla katılımcı olmasa da yurt dışında Reddit, X gibi platformlarda yorumlara rastlayabiliyoruz.

Yorum yapanlardan biri şunları söylüyor;

Yaklaşık 2 haftadır TRW’deyim. Dürüst olmak gerekirse biraz çılgın fikirler var. İnsanların neden bunun bir dolandırıcılık olduğunu söylediğini anlayabiliyorum ama tam olarak öyle de değil. Temelde yaptığı şey, her şeyi bir kamerayla başlatmak. Ardından kazandığını çevirerek daha fazla kazanmak. Ve bolca motivasyon. Kişisel olarak sistemi nasıl kurduğunu oldukça akıllıca buluyorum. Yani bir anlamda bunun teknik olarak bir dolandırıcılık olarak görülebileceğini düşünüyorum, sonuç yasaldır. Bu, işletme eğitiminin başlangıcı gibidir ve size söz veriyorum, bunun bu şekilde anlatıldığını sosyal medyada, okulda veya başka biri tarafından asla duymayacaksınız. Benim için para vermeye değerdi.

andrew tate the real world gerçek dünya eğitimi dolandırıcı mı

ANDREW TATE REAL WORLD KURSU GERÇEK Mİ?

Gerçek Dünya Eğitimi’ne biraz şüpheci yaklaşmak aslında normal.

İlgili Haberler

“Andrew Tate neden 50 dolara bilgi birikimini aktarsın ki ya da 50 dolara mı ihtiyacı mı var?” soruları akıllara takılıyor.

Eğitimi veren kişinin direkt olarak Tate mi yoksa başkası mı olduğu da bir muallak. Sadece eğitimi alanlar içeriği görebildiği için sosyal medyada paylaşılan videolara da güven azalmakta.

Profesyonel şekilde yeni bir işe adım atacaksanız ama aklınızda çok fazla soru varsa bu eğitimin oldukça iyi geleceği tahmin ediliyor.

Bir başka kişinin yorumlarını yine sizler için derledik.

“Yılın başında kaydoldum. Olağanüstü. İnsan topluluğunu seviyorum, detaylar harika. Profesyonel birinin yardım edeceği bir sürü sorunuz olacak ve o da hepsine cevap verecek. Uzmanlardan ve Tate’ten sizi doğru yolda tutacak günlük bilgiler burada yer alıyor.Çoğumuz uzun vadede bize hiçbir şey kazandırmayan eğlenceye 50 dolar harcayacağız. Gerçek Dünya’ya yatırılan 50$ size para kazandıracaktır ancak çok çalışmaya hazır olun. Bu, GTA oynamakla aynı, en iyisi olmak için çok çalışmanız gerekiyor, Gerçek Dünya’da olduğu gibi ama ‘zaman kaybettiren’ bir video oyununda değil. Para kazanıp kendimi zihinsel, fiziksel ve ruhsal olarak güçlü kılmanın zamanı geldi! “

GERÇEK DÜNYA EĞİTİMİ DOLANDIRICILARIN MI?

Eğitimin iddialarından biri size ayda 10 bin dolara yakın para kazandırmak.

100.000’den fazla girişimciden oluşan özel bir ağa erişim sahibi olacaksınız ve kişisel olarak başarılı olmanıza yardımcı olacak onlarca profesyonel isim var.

Reddit ve X’te bu şekilde yüzlerce yorum taradık. Gerçekten bu yorumları yapan kişiler para almadıklarını belirtiyor.

Epey doğru gözükseler de biz yine de dikkat etmenizi öneriyoruz.

TrendEditörün Seçtikleri

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir