Türkiye İş Bankası'nın olan uygulama Nays güvenilir kabul ediliyor - Haber Jet

Türkiye İş Bankası’nın olan uygulama Nays güvenilir kabul ediliyor

Türkiye İş Bankası'nın markası olan Nays, online alışverişlerde temasız ödeme ve karekod özellikli POS cihazlarında ödeme imkanı sunuyor. İş Bankası bankamatiklerinde ücretsiz para çekme ve yatırma imkanları sunan Nays güvenilir bir uygulama olup olmadığı araştırılıyor.

Nays, alışveriş veya indirip fırsatları kazandırırken online ödeme veya karekodla ödeme gibi kolaylıklar sağlıyor. Türkiye İş Bankası’nın geliştirdiği bir uygulama olan Nays güvenilir mi? sorusu gündeme geliyor.

NAYS GÜVENİLİR Mİ?

Türkiye İş Bankası markası olması nedeniyle kurumsal ve bilindik bir bir firmaya bağlı olduğu için Nays güvenilir bulunuyor. Uygulamanın kendisi de güvenli para transferi vaadinde bulunuyor.

Nays güvenilir mi

NAYS HANGİ FİRMAYA AİT, YASAL MI

Nays, Türkiye İş Bankası’na aittir. 6493 sayılı kanun kapsamında belirlenen ödeme ve elektronik para hizmetleri ile 5411 Bankacılı  Kanunu çerçevesinde yasal bir uygulamadır. İş bankası ATM’lerinde ücretsiz kullanılabiliyor.

NAYS ONAYLI HESAP NASIL OLUNUR?

Uygulamada hesabınızdan Cep No ile veya IBAN ile para göndermek için onaylı hesap olması gerekiyor. Eğer İş Bankası hesabınız varsa kendi banka hesabınıza tek seferlik en az 1 TL göndererek onaylı hesaba geçiliyor.

İlgili Haberler

Nays hangi firmaya ait

NE KADAR BORÇ VERİYOR?

50 bin TL’ye kadar borç veriyor.

ÖZELLİKLERİ NELER?

Koşulsuz şartsız her zaman ücretsiz olma vaadi veren Nays; anlaşmalı markalarla yapılan alışverişlerde hediye para veya indirim, borç alma özelliği ile kolay nakit erişimi, bağlı hesaplar aracılığıyla aile hesaplarını kontrol etme, ücretsiz fatura ödeme, Paribu hesabı 7/24 erişim, birikim yapma fırsatı, online ve temassız ödeme özellikleri bulunuyor.

Teknoloji

Türkiye İş Bankası’nın olan uygulama Nays güvenilir kabul ediliyor” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Volkan Volkan

    Uygulama kullanımı daha basit gibi

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir