TRT 1 sinyal yok sorunu yaşayanlar 11794 v 30000 frekans güncellemesi yapması gerekiyor - Haber Jet

TRT 1 sinyal yok sorunu yaşayanlar 11794 v 30000 frekans güncellemesi yapması gerekiyor

EURO 2024 maçlarını TRT 1'den kesintisiz izlemek isteyen izleyicilerin, TRT 1’in frekans bilgilerini güncellemeleri gerekiyor. Yeni frekans bilgileri Frekans: 11794 MHz, Polarizasyon: V (Dikey), Sembol Oranı: 30.000, FEC: 3/4 olarak açıklandı.

TRT 1, EURO 2024 maçlarını izleyicilere kesintisiz ve yüksek kalitede sunmak amacıyla frekans bilgilerini güncelledi. İzleyicilerin bu frekans güncellemesini yapmaları, maç saatlerinde sinyal yok veya şifreli yayın sorunlarıyla karşılaşmamaları için önemli.

“TRT 1 SİNYAL YOK DİYOR” ÇÖZÜMÜ NEDİR?

EURO 2024’ün heyecanı başladı ve futbolseverler, bu büyük organizasyonu kesintisiz ve yüksek kalitede izleyebilmek için TRT 1’in yeni frekans bilgilerini güncellemeleri gerekiyor. TRT 1, Türksat 4A üzerinden yayın yapacak ve güncel frekans bilgileri şöyle:

  • Frekans: 11794 MHz
  • Polarizasyon: V (Dikey)
  • Sembol Oranı: 30.000
  • FEC: 3/4

Frekans güncellemesi yapmayan izleyiciler, EURO 2024 maçlarını izlerken sinyal yok veya şifreli yayın sorunlarıyla karşılaşabilirler. Bu nedenle, belirtilen frekans bilgilerini televizyon ve uydu alıcılarına doğru bir şekilde girmeleri gerekiyor.

TRT 1 sinyal yok diyor! TRT 1 şifreli kanal diyor! Sinyal neden yok, niye sifreli?

TRT 1 SİNYAL YOK SORUNU NASIL ÇÖZÜLÜR?

Televizyon ve uydu alıcınızın açık olduğundan emin olun. Uzaktan kumandanızdaki “Menü” tuşuna basarak uydu alıcısının menüsüne girin. Menüde “Kanal Ayarları”, “Kurulum” veya benzeri bir seçeneği bulun ve bu seçeneğe girin. Bu menüde “Frekans Ekleme” veya “Frekans Güncelleme” seçeneğini bulun. Yukarıda belirtilen TRT 1 frekans bilgilerini doğru bir şekilde girin. TRT 1 güncel frekans bilgilerini girdikten sonra “Tara”, “Arama Yap” veya benzeri bir seçeneğe basarak kanalları tarayın. Tarama işlemi tamamlandıktan sonra bulunan TRT kanalları kaydedin ve menüden çıkın.

TeknolojiSpor

TRT 1 sinyal yok sorunu yaşayanlar 11794 v 30000 frekans güncellemesi yapması gerekiyor” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Yasin Yasin

    TRT1 şifreli kanal olarak görünüyordu bizde de

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir