S Sport Plus Exxen’de yer almıyor, platforma üyelik gerekiyor - Haber Jet

S Sport Plus Exxen’de yer almıyor, platforma üyelik gerekiyor

Sporseverler S Sport Plus'ın Exxen'de olup olmadığına dair birçok konuda merak içerisinde. Özellikle lig maçları için en çok tercih edilen S Sport TV için Exxen'in sunduğu imkanlar da merak ediliyor.

S Sport Plus, spor tutkunları için zengin içerik seçenekleri sunan bir yayın platformu olarak dikkat çekiyor.

Türkiye’nin önde gelen ulusal TV kanallarını bir araya getiren bu platform, izleyicilere geniş bir yayın yelpazesi sunarak sadece spor değil aynı zamanda haber, eğlence, kültür-sanat ve magazin gibi çeşitli kategorilerde de içeriklere sınırsız bir erişim sağlıyor.

S Sport Plus tv'den izlenir mi

S SPORT PLUS NEDİR?

S Sport Plus, spor dünyasının en önemli organizasyonlarını ve liglerini izleyicilere internet üzerinden canlı yayın ve tekrar izle seçenekleriyle sunan bir dijital yayın platformudur.

Euroleague, La Liga, NBA, UFC, Serie A Ligi, NFL, Wimbledon ve ATP Tenis Turnuvaları gibi prestijli spor etkinliklerini izleyicilerle buluşturan S Sport Plus, spor severlere geniş bir içerik yelpazesi sunuyor.

Üstelik bu içeriklere erişim sağlamak için sadece S Sport Plus uygulamasını mobil cihaz ya da smart TV’ye indirip kurmak yeterlidir.

S Sport Plus hangi platformda var

S SPORT PLUS ÜCRETSİZ NASIL İZLENİR?

S Sport Plus ücretsiz olarak izlenemiyor, platform üzerinden ücret karşılığı bir abonelik paketi seçilmesi gerekiyor.

Fakat S Sport Plus uygulamasını ücretsiz bir şekilde telefon, tablet veya TV gibi cihazlara indirerek erişim sağlamak mümkün.

İlgili Haberler

İndirilen uygulamadan TV kanallarına ulaşmak için S Sport Plus üyelik paketi seçeneklerinden birini seçip ödeme yapılması gerekiyor.

S Sport Plus nasil izleyebilirim

S SPORT PLUS EXXEN’DE VAR MI?

Hayır, S Sport Plus Exxen platformunda yer almıyor. Spor içeriklerini izlemek isteyen kullanıcıların, S Sport Plus’a erişim sağlamak için platforma doğrudan üye olmaları gerekiyor.

S Sport Plus üyeliği aylık veya yıllık olarak ücretlendiriliyor ve platforma erişim abonelik ile sağlanıyor.

S Sport üyelik ücreti ne kadar

S SPORT PLUS HANGİ PLATFORMDA?

S Sport Plus, Türksat KabloTV müşterileri için özel bir avantaj sunuyor. Halihazırda S Sport Plus aboneliği bulunmayan Türksat KabloTV kullanıcıları, ek bir hizmet olarak S Sport Plus’a üye olabiliyorlar.

S Sport Plus üyelik bedeli, Türksat KabloTV faturaları üzerinden tahsil ediliyor ve kullanıcılar, aktivasyon kodu ve üyelik bağlantısı gönderildikten sonra S Sport Plus içeriklerine erişim sağlayabiliyorlar.

S Sport Plus abonelerine, aylık bir bedel karşılığında hizmet veriyor ve bu bedel de kullanıcıların Türksat KabloTV faturalarına yansıtılıyor.

Teknoloji

S Sport Plus Exxen’de yer almıyor, platforma üyelik gerekiyor” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Ekin Yılmaz Ekin Yılmaz

    Exxen kadar gereksiz bir platform yok

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir