NetGSM güçlü altyapısı ile rakiplerinden abone çekiyor - Haber Jet

NetGSM güçlü altyapısı ile rakiplerinden abone çekiyor

Popüler GSM operatörlerinin fiyatlarına yaptığı 4 kat zamlardan sonra gündeme gelen NetGSM, Türk Telekomünikasyon A.Ş alt yapısını kullanıyor. Bu nedenle NetGSM hattının Turkcell'in çektiği yerlerde çektiği yorumlarında bulunulmakta. 2009 yılında hizmet vermeye başlayan Türkiye'nin 4. GSM operatörü NetGSM sahibi Adem Öcal'dır.

GSM operatörlerinin zamlarından sonra dikkat çeken NetGSM güçlü altyapısı ile rakiplerinden abone çekerken operatörün çekim gücü, kullandığı altyapı, çekim haritası gündeme geliyor.

NETGSM ÇEKER Mİ?

NetGSM Türk Telekomünikasyon A.Ş altyapısı üzerinden hizmetini sunuyor. Bu nedenle kullanıcılar  Turkcell’in çektiği yerlerde NetGSM’in çektiği yorumlarında bulunuluyor. Bunun dışında NetGSM dijital operatör, mesai saatleri dışında da müşteri hizmetlerinin çalıştığını ve hizmet vermeye devam ettiğini belirtmekte.

NetGSM çeker mi

NETGSM ÇEKİM GÜCÜ NASIL?

Turkcell altyapısını kullandığı için Turkcell’in çekim gücünü kapsamakta.

NETGSM NERELERDE ÇEKİYOR?

Kullanıcı deneyimlerine göre Turkcell’in çektiği yerlerde NetGSM sıkıntısız olarak çekiyor

NetGSM kimin Ahmet Öcal kimdir

İlgili Haberler

NETGSM KİMİN?

Türkiye’nin 4’üncü GSM operatörü NetGSM’in sahibi Adem Öcal’dır. 2004 yılında Cemal Kaya ve Adem Öcal tarafından Ankara’da kurulan şirket Net Ankara Telekomünikasyon Elektronik Bilgisayar Tekolojileri Tc. ve San. AŞ. adıyla kuruldu.

2010 yılında ise adını Netgsm İletişim ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi olarak değiştirdi ve GSM hizmeti vermeye başladı.

NetGSM sahibi Adem Öcal, 1962 yılında doğdu. 1985 yılında İTÜ Elektronik Mühendisliği bölümünü bitirdi.

NETGSM HANGİ ALTYAPI?

Netgsm resmi sayfasında sabit internet ve/veya telefon hizmetini Türk Telekomünikasyon A.Ş. altyapısı üzerinden sunduğunu belirtmekte.

Teknoloji

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir