Kitaplı flört uygulaması Perlibre, ücretsiz olarak Android Google Play Store'da yer alırken iOS'ta yok - Haber Jet

Kitaplı flört uygulaması Perlibre, ücretsiz olarak Android Google Play Store’da yer alırken iOS’ta yok

Kitapseverleri sevindiren uygulamanın X platformunda paylaşın bir tweet sonrası gündeme gelmesinin ardından Perlibre uygulamasının nasıl kullanılacağı da çok konuşuldu. Sosyal medyada gündem olan Perlibre uygulaması, arkadaşlık uygulaması olan Tinder'ın farklı bir versiyonu olarak kullanıma sunuluyor. Uygulamanın karşınızdaki kişinin okuduğu kitaplara göre seçimini yapma imkanı sunması da bir hayli sevindirdi.

Sadece Anroid işletimli telefonlarda olan kitaba göre arkadaş seçme uygulaması Perlibre, sosyal medyada gündem olurken İOS’ta olup olmadığı da merak edilmişti.

Kitaplı flört uygulaması olarak adlandırılan uygulamada karşınızdaki kullanıcının hangi kitapları okuduğuna bakarak seçim yapabiliyorken eşleşme sonucu iletişim kuruyorsunuz.

KİTAPLI FLÖRT UYGULAMASININ ADI NEDİR?

Geçtiğimiz günlerde X platformunda bir kullanıcının paylaştığı kitaplı flört uygulaması kitapseverler tarafından beğeni topladı.

Perlibreisimli uygulamada Android telefonlarda yer alırken App Store’da bulunmuyor. Kitap seçimine göre arkadaşlık etmek isteyenler Google Play aracılığıyla “Perlibre” uygulamasını indirebiliyor.

Uygulama ile coğrafi alanınızda olan ve aynı tarz kitapları okumak isteyenler eşleşiyor. Ortak bir kitap seçerek arkadaş okumaları düzenlemek ve yeni bitirdiğiniz kitaplar üzerine konuşmak için uygulama kullanılıyor.

X uygulamasında kitaplı flört uygulaması diye geçse de aslında bu uygulamayı sadece arkadaşlık için kullananalar da çok fazla.

Aynı kitapları okuyarak paylaşımda bulunan kişilerin iletişim kurması için tasarlanan bir uygulama olduğu da görülmekte.

İlgili Haberler

Kitap flört uygulaması nereden indiriliyor ücretsiz mi iphoneda yok mu iosta yok mu var mı

PERLIBRE KİTAP UYGULAMASI NASIL İNDİRİLİR?

Henüz İOS’ta bulunmayan ve Android telefonlarda da beta sürümünde olan uygulamanın konsepti Tinder uygulamasına benzetildi.

Okuyucular kitap okuma zevkinin aynı olduğu kişiler ile eşleşirken kitap hakkında düşüncelerini birbirleri ile paylaşabiliyor.

Perlibre indir ios play store ücretsiz mi kitaplı flört uygulaması

X platformunda kullanıcılar uygulamayı çok beğenirken “hayatımın aşkını bulacağım” ifadelerini paylaştı. Kullanıcılar okuduğu kitapları profiline eklerken karşısına çıkan kişiler eğer kitaplığını beğenirse sağa kaydırarak eşleşirken, sola kaydırarak eşleşme kurmadan devam edebiliyor.

TeknolojiEditörün Seçtikleri

Kitaplı flört uygulaması Perlibre, ücretsiz olarak Android Google Play Store’da yer alırken iOS’ta yok” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Umut Soyer Umut Soyer

    Bu uygulama çok iyiymiş, eskiden kitapçılardaki kitaplara not bırakan neslin gözü yaşlı

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir