Alanya merkezli TouchApp uygulaması Filistinli Islam Faisal ve Mohammad Faisal'a ait - Haber Jet

Alanya merkezli TouchApp uygulaması Filistinli Islam Faisal ve Mohammad Faisal’a ait

Instagram'ın kapatılmasının ardından erişim engeli hala devam ediyor. Bu süreçte yerli ve milli sosyal medya platformları üretmeliyiz açıklaması sonrası Touchapp çok konuşulan platformlar arasında yer aldı. Filistinli iki kardeş olan Islam Faisal ve Mohamad Faisal tarafından Alanya'da üretilen Touchapp, Instagram ve X'e alternatif olarak düşünülüyor.

Instagram erişim engelinin devam etmesiyle gündeme gelen yerli uygulamalar araştırılıyor. Alanya merkezli TouchApp gündeme gelirken uygulamanın kurucuları da konuşuluyor.

TOUCHAPP KİMİN?

TouchApp Filistinli iki kardeş olan Islam Faisal ve  Mohammad Faisal’a ait. Faisal kardeşler uzun yıllar önce Alanya’ya yerleşerek farklı alanlarda yatırımlar yaptı. Ardından, kişiselleştirilebilir ve coğrafi sınırlama olmaksızın geliştirdikleri sosyal medya platformu TouchApp’i geliştirdi.

TouchApp kimin yerli mi

TOUCHAPP YERLİ Mİ?

Filistinli Islam Faisal ve Mohammad Faisal tarafından geliştirilen TouchApp, Türkiye’de geliştirildi. Uygulamanın merkezi ise Alanya’da bulunuyor. Bu nedenle yerli olduğu söylenebilir.

TOUCHAPP NEDİR?

TouchApp bir sosyal medya platformudur. Kullanıcıların paylaştığı her bir içeriğin önemli olduğu ve uygulamalarında influencer olmadığını söyleyen Faisal, paylaştıkları içerikler ve bilgilerle fayda sağlayan topluluk liderleri olduğunu belirtiyor.

İlgili Haberler

TouchApp reklam izleyerek para kazanma

TOUCHAPP NASIL PARA KAZANILIR?

Akıllı pazarlama özellikleri ile normal kullanıcılar da TouchApp üzerinden para kazanabiliyor. İlgi ve ihtiyaca göre reklam izleyerek doğrudan gelir elde edildiği gibi premium içerikler barındıran ve görmek için üyelik gerektiren işletme hesaplarını da oluşturabiliyor. Gazeteciler ise “basın hesabı” adıyla özel bir hesaba sahip olarak içerikleri daha farklı görünecek.

TOUCHAPP ÜCRETLİ Mİ?

TouchApp indirmesi ücretsiz bir uygulamadır.

TOUCHAPP GÜVENİLİR Mİ?

TouchApp, kullanıcıları için güvenli bir platform olduğunu taahhüt ediyor. Topluluk kurallarına göre hakaret, taciz ve siber zorbalık yasaklanıyor.

TeknolojiGündem

Alanya merkezli TouchApp uygulaması Filistinli Islam Faisal ve Mohammad Faisal’a ait” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Derin Açiz Derin Açiz

    Touchapp nasıl bir uygulama?

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir