Yeni Malatyaspor Amedspor maçı hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu - Haber Jet

Yeni Malatyaspor Amedspor maçı hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu

Yeni Malatyaspor Amedspor maçı bugün saat 16.00’da başlayacak ve Bein Sports Max 2 ile TOD TV’den canlı yayınlanırken Yeni Malatyaspor ev sahipliğinde gerçekleşecek mücadele Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacak.

Trendyol 1. Lig’de bu haftaki maçlar arasında Yeni Malatyaspor Amedspor maçı, futbol takipçilerinin merakla izlediği karşılaşmalardan birisi. Bu sezon puanlarını artırmak isteyen iki takım da performanslarına odaklanmış durumda.

YENİ MALATYASPOR AMEDSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Trendyol 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor  Diyarbakır temsilcisi Amedspor’u ligin 7. haftasında konut etmeye hazırlanıyor. Amedspor, ilk 6 haftayı 9 puanla geçirirken ligde henüz maç kazanamayan ve 20. sırada olan Yeni Malatyaspor sahasından galibiyetle ayrılmayı hedefleniyor.

Yeni Malatyaspor Amedspor hangi kanalda

Yeni Malatyaspor Amedspor maçı  Bein Sports Max 2, TOD TV ve tabii Spor 6′ da canlı yayınlanacak. İki komşu takımın mücadelesi heyecanla bekleniyor.

Yeni Malatyaspor Amed maçı hangi kanalda

AMEDSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Amedspor’un Yeni Malatyaspor ile oynayacağı Trendyol 1. Lig maçı Bein Sports Max 2, TOD TV ve tabii Spor 6 canlı yayınlanacak. Bein Sports’ta Yeni Malatyaspor Amedspor maçını canlı izleyebilmek için premium kullanıcı olmak gerekiyor. Maç öncesi üyelik bilgilerinizi güncellemeyi unutmayın.

Amed maçını hangi kanal veriyor

YENİ MALATYASPOR AMED MAÇI HANGİ KANALDA?

Yeni Malatyaspor Amed maçı 3 farklı kanal/platformda yayınlanacak.  Yeni Malatyaspor Amed maçı Bein Sports Max 2, TOD TV ve tabii Spor 6 canlı olarak izleyebilirsiniz.

Amedspor maçı hangi kanalda

YENİ MALATYASPOR AMEDSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak olan Yeni Malatyaspor-Amedspor maçı 29 Eylül Pazar günü 16.00’da başlayacak.

Amedspor maçını veren kanallar

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir