Xbox Game Pass PC fiyatına zam geldi! Xbox Game Pass konsol ise kaldırıldı - Haber Jet

Xbox Game Pass PC fiyatına zam geldi! Xbox Game Pass konsol ise kaldırıldı

Microsoft, Xbox Game Pass aboneliklerinde köklü değişiklikler yaptı. Konsol aboneliği kaldırılırken yeni bir Standart abonelik duyuruldu. Ayrıca tüm aboneliklere zam geldi.

Microsoft, Xbox Game Pass abonelik sisteminde önemli değişiklikler yaparak konsol aboneliğini kaldırdı ve yeni bir Standart abonelik tanıttı

XBOX GAME PASS’E ZAM MI GELDİ?

Microsoft, Xbox Game Pass aboneliklerinde köklü değişiklikler yaparak oyuncuları şaşırttı. Şirket, dünya genelinde “Konsol İçin Game Pass” aboneliğini kaldırırken, “Xbox Game Pass Standart” adlı yeni bir abonelik paketi ekledi. Bu yeni paketin önümüzdeki aylarda kullanıma sunulacağı belirtildi, ancak kesin bir tarih verilmedi.

XBOX GAME PASS KONSOL İÇİN KALKTI MI, NEDEN KALDIRILDI?

Konsol İçin Game Pass, sadece yeni aboneler için kaldırıldı; mevcut abonelikler ise devam edecek. Ancak, aboneliklerini yenilemeyen kullanıcılar bu hizmete yeniden erişim sağlayamayacak. Yeni Standart abonelik, konsolda yüzlerce oyuna ve multiplayer özelliklere erişim sunacak. Ancak, ilk günden Game Pass oyunlarını içermeyecek, bu da en yeni oyunlara erişmek isteyenlerin Ultimate abonelik almasını gerektirecek.

Xbox Gamepass PC 1 aylık, 3 aylık ve 12 aylık fiyatı ne kadar oldu, kaç TL? Xbox Game Pass zam gelecek mi?

XBOX GAME PASS ZAMLI FİYATLAR NE KADAR OLDU?

Yeni fiyatlar da bugünden itibaren geçerli olmaya başladı. Xbox Game Pass PC aboneliği %31 zam ile 159 TL’den 209 TL’ye, Ultimate abonelik ise %47 zam ile 209 TL’den 309 TL’ye çıktı. Xbox Game Pass Core aboneliği ise 1 aylık 175 TL ve 3 aylık 439 TL olarak güncellendi. Bu yeni fiyatlar, 12 Eylül 2024 itibarıyla mevcut aboneler için de geçerli olacak.

Microsoft’un bu hamlesi, Xbox Live Gold’un kaldırılması ve abonelik sisteminde yapılan değişikliklerle birlikte geliyor. Şirket, bu değişikliklerle abonelik sistemini daha verimli hale getirmeyi hedefliyor. Ancak, özellikle fiyat artışları ve bazı paketlerin kaldırılması, kullanıcılar arasında karışık tepkilere neden oldu.

Spor

Xbox Game Pass PC fiyatına zam geldi! Xbox Game Pass konsol ise kaldırıldı” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Harun Taş Harun Taş

    Keşke önceden alsaydım

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir