UEFA listesi kadro bildirimi için son gün! Saat 01.00’de bitiyor - Haber Jet

UEFA listesi kadro bildirimi için son gün! Saat 01.00’de bitiyor

2024-2025 sezonu UEFA isim listesi kadro bildirimi son gün tarih belli oldu. UEFA resmi internet sitesinde açıklanan bilgilere göre, UEFA kadro bildirimi Türkiye saati ile 4 Eylül’ü 5 Eylül’e bağlayan gece saat 01.00’de bitiyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir’in 5 Eylül saat 01.00’e kadar Avrupa isim listelerini UEFA’ya vermeleri gerekiyor.

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir’in Avrupa kupalarındaki mücadeleleri için UEFA’ya kadrolarını 5 Eylül saat 01.00’e kadar bildirmeleri gerekiyor. Bu tarih sonrasında yapılan transferler, lig aşaması için geçerli olmayacak.

UEFA KADRO BİLDİRİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BİTİYOR?

UEFA tarafından yayınlanan kadro bildirimi talimatlarına göre, takımlar Avrupa kupalarında forma giyecek oyuncuların isim listesini son kadro bildirimi tarihine kadar iletmelerini istiyor. Yine UEFA’nın resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre UEFA kadro bildirimi için son gün Türkiye saatine göre 4 Eylül’ü 5 Eylül’e bağlayan gece saat 01.00’dir.

UEFA isim listesi ne zaman verilecek

UEFA İSİM LİSTESİ NE ZAMAN VERİLECEK?

UEFA isim listesi Orta Avrupa Saati’ne göre 4 Eylül gün sonuna kadar verilmek zorunda. Türkiye saatine göre ise 5 Eylül 01.00’e kadar takımların UEFA isim listelerini bildirmeleri gerekiyor.

Avrupa listesi son gün

UEFA isim listesi 5 Eylül TSİ gece 1’e kadar UEFA’ya verilebilecek. Bu tarih ve saatten sonra takımlar kış transfer dönemine kadar değişiklik yapamayacak.

UEFA listesi son gün

AVRUPA LİSTESİ SON GÜN NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi lig aşamasında mücadele edecek ve 8 maç oynayacak. RAMS Başakşehir ise UEFA Avrupa Konferans Ligi lig aşamasında 6 maça çıkacak. Takımlarımızın Avrupa listesi son gün tarihine kadar yani bugün 5 Eylül gece 01.00’e kadar Avrupa maçlarında oynayabilecek kadrolarını UEFA’ya bildirmeleri gerekiyor.

UEFA listesi ne zaman verilecek 2024

İlgili Haberler

UEFA KADRO BİLDİRİMİ SAAT KAÇTA, NE ZAMAN BİTİYOR?

UEFA kadro bildirimi için son gün 5 Eylül 01.00’de bitiyor. UEFA tarafından yayınlanan kadro bildirimi talimatlarına göre, takımlar UEFA kadro isim listesini 5 Eylül gecesi Türkiye saati ile 01.00’e kadar doldurmak zorunda.

UEFA kadro bildirimi ne zaman bitiyor

UEFA isim listelerinde oyuncuların forma numaraları, doğum tarihleri ve milliyetleri gibi temel bilgilerin yanı sıra, kulüp doktorlarının oyuncuların sağlık durumlarını onayladığı belgeler de yer alacak.

Türkiye’de yaz transfer sezonunun 13 Eylül Cuma günü kapanacak olması nedeniyle, kulüpler bu süre zarfında kadrolarını güçlendirmeye devam edebilecek. Ancak 5 Eylül’den sonra yapılan transferler, Avrupa Ligi lig aşamasında forma giyemeyecek. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Başakşehir bu yüzden listelerini en geç belirtilen tarihte UEFA’ya bildirmeleri gerekiyor.

UEFA kadro bildirimi saat kaçta bitiyor

UEFA İSİM LİSTESİ DEĞİŞİKLİK HAKKI VAR MI?

UEFA isim listesi kadroları, Avrupa kupalarındaki lig aşaması maçları için geçerli olacak ve herhangi bir oyuncu değişikliği yapmak isteyen kulüpler, kış transfer dönemine kadar beklemek zorunda kalacak. UEFA kurallarına göre, bu listeye dahil edilecek oyuncuların sağlık kontrollerinden geçmeleri ve tam kadro raporlarıyla birlikte UEFA’ya sunulmaları şart.

Avrupa Ligi kadro bildirimi ne zaman bitiyor, UEFA isim listesi en son ne zaman verilecek

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir