Twente Fenerbahçe spikeri belli oldu - Haber Jet

Twente Fenerbahçe spikeri belli oldu

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, ikinci hafta maçında Twente deplasmanına çıkıyor. TRT Spor'dan canlı yayınlanacak karşılaşmayı spiker Müjdat Mustafa Muratoğlu anlatacak.

UEFA Avrupa Ligi’nde temsilcimiz Fenerbahçe, bu akşam Hollanda’nın Twente takımına konuk olacak. TSİ 22.00’de başlayacak mücadele TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak ve futbolseverlere spiker Müjdat Mustafa Muratoğlu eşlik edecek. Maç öncesi heyecan dorukta!

TWENTE FENERBAHÇE MAÇI SPİKERİ KİM?

Fenerbahçe’nin Twente ile oynayacağı kritik Avrupa Ligi mücadelesi, deneyimli spiker Müjdat Mustafa Muratoğlu’nun sesiyle ekranlara gelecek.

Twente Fenerbahçe spikeri

Muratoğlu, geçtiğimiz yıllarda TV8 ve EXXEN platformlarında da görev almış ve bu sezon başında TRT Spor ekibine katılmıştı. Kendisi EURO 2024 öncesi TRT Spor’da maç anlatımına başlayan yeni isimlerden biri.

TWENTE FENERBAHÇE MAÇINI KİM ANLATACAK?

Sarı-lacivertli taraftarlar, bu kritik mücadeleyi TRT Spor ekranlarında izleyebilecek. Maçın anlatımında Muratoğlu, futbol tutkunlarına heyecanlı anlar yaşatacak.

Twente Fenerbahçe maçı spikeri kim

İlgili Haberler

Muratoğlu’nun futbol bilgisi ve enerjik anlatım tarzı, izleyenlere unutulmaz bir maç keyfi sunacak.

TWENTE FENERBAHÇE HANGİ KANAL VERECEK?

Twente ile Fenerbahçe arasındaki mücadele, 3 Ekim 2024 saat 22.00’de TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

Twente FB spikeri kim

Futbolseverler TRT Spor’da hem Twente Fenerbahçe maçını canlı izleyebilecek hem de maç öncesi ve sonrası yorumları takip edebilecek​.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir