Türkiye Portekiz'i yenerse gruptan çıkmayı garantileyecek! Kaçıncı olacağı ise son maçta belli olacak - Haber Jet

Türkiye Portekiz’i yenerse gruptan çıkmayı garantileyecek! Kaçıncı olacağı ise son maçta belli olacak

Türkiye, EURO 2024 F Grubu'nda ikinci maçına Portekiz karşısında çıkacak. Eğer Türkiye bu maçı kazanırsa son 16 turuna yükselmeyi garantileyecek. Ancak gruptaki sıralaması son maçların ardından netleşecek.

EURO 2024’te F Grubu’nda mücadele eden Türkiye, ilk maçında Gürcistan’ı 3-1 yenerek turnuvaya güçlü bir başlangıç yaptı. Şimdi ise 22 Haziran Cumartesi günü Portekiz ile karşı karşıya gelecek olan millilerimiz, bu maçı kazanarak bir üst tura çıkmayı garantilemeyi hedefliyor.

TÜRKİYE PORTEKİZ’İ YENERSE NE OLUR, GRUPTAN ÇIKMAYI GARANTİLER Mİ?

EURO 2024 F Grubu’nda Türkiye, Portekiz, Çekya ve Gürcistan ile birlikte yer alıyor. İlk maçında Gürcistan’ı mağlup eden millilerimiz, ikinci maçında Portekiz ile karşılaşacak. Eğer Türkiye Portekiz maçını kazanırsa son 16 turuna yükselmeyi garantileyecek.

Türkiye Portekiz maçını kazanırsa gruptan çıkmayı garantiler mi, garantiliyor mu?

TÜRKİYE PORTEKİZ MAÇINI KAZANIRSA KAÇINCI OLUR?

Türkiye’nin Portekiz’i mağlup etmesi durumunda, son grup maçında Çekya ile oynayacağı karşılaşmanın sonucuna göre gruptaki sıralaması belirlenecek. Eğer millilerimiz Çekya ile berabere kalırsa veya Çekya’yı mağlup ederse, diğer maçların sonuçlarına bakılmaksızın grubu lider tamamlayacak. Çekya’ya yenilmesi durumunda ise gruptaki sıralaması diğer maçların sonuçlarına göre belirlenecek.

Türkiye Portekiz maçını kazanırsa ne olur, son 16'ya çıkar mı?

TÜRKİYE – ÇEKYA MAÇI NE ZAMAN?

Portekiz karşılaşmasının ardından Türkiye’nin son grup maçı, 26 Haziran’da Çekya ile olacak. Bu maç, grup liderliği için büyük önem taşıyacak. Millilerimizin gruptan hangi sırada çıkacağı, bu maçların sonuçlarına bağlı olacak.

Türkiye Portekiz'i yenerse garantiliyor mu?

TÜRKİYE GRUPTAN ÇIKARSA RAKİBİ KİM OLACAK?

Eğer Türkiye F Grubu’nu lider tamamlarsa A, B ya da C grubunun üçüncüsü ile eşleşecek. İkinci sırada bitirirse, D Grubu’nun lideriyle karşılaşacak. Üçüncü olarak çıkması durumunda ise B veya C grubunun lideriyle eşleşecek​.

Spor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir