Türkiye-Portekiz maçını TRT spikeri Özkan Öztürk anlatıyor - Haber Jet

Türkiye-Portekiz maçını TRT spikeri Özkan Öztürk anlatıyor

Türkiye ve Portekiz, EURO 2024 F Grubu'nda karşı karşıya gelecek. Saat 19.00'da başlayacak Türkiye-Portekiz maçının anlatımını TRT spikerleri Özkan Öztürk yapacak. Röportajlarda ise İbrahim Kırkayak olacak.

22 Haziran Cumartesi günü saat 19.00’da Türkiye, EURO 2024 F Grubu 2. maçında Portekiz ile mücadele edecek. Maçın spikeri ise belli oldu. Türkiye – Gürcistan maçında spikerlik yapan Özkan Öztürk, bu maçın anlatımında da görev alacak.

TÜRKİYE – PORTEKİZ MAÇINI KİM ANLATIYOR?

EURO 2024 heyecanı tüm hızıyla devam ederken, Türkiye Milli Takımı, F Grubu’ndaki ikinci maçında güçlü rakibi Portekiz ile karşılaşacak. Mücadele, 22 Haziran Cumartesi günü saat 19.00’da Almanya’nın Dortmund kentinde oynanacak. Turnuvadaki ilk maçında Gürcistan’ı 3-1 mağlup eden millilerimiz, bu kritik maçta da galip gelerek gruptan çıkma biletini kapmayı hedefliyor.

Türkiye Portekiz spikeri kim, maçı kim anlatıyor?

Maçın spikeri ise futbolseverler tarafından merakla bekleniyordu. 3-1 kazandığımız Gürcistan maçında spiker olarak görev olan Özkan Öztürk, bu akşamki Portekiz karşılaşmasının maç anlatımında da mikrofonda olacak.

Türkiye Portekiz maçını kim anlatıyor, spiker kim?

Portekiz karşısında alınacak bir galibiyet, Türkiye’nin gruptan çıkmasını garantileyecek. Portekiz ise ilk maçında Çekya’yı 2-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırmıştı. Bu maçta da galibiyet arayacak olan Portekiz, Cristiano Ronaldo liderliğinde tur bileti için sahaya çıkacak.

Mücadele, maçın başlama saati olan 19.00’dan itibaren TRT 1 ekranlarından canlı olarak takip edilebilecek.

Spor

Türkiye-Portekiz maçını TRT spikeri Özkan Öztürk anlatıyor” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Yeliz Yeliz

    Özkan Öztürk’ün sunduğu maçlar daha heyecanlı geçiyor

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir