Türkiye Portekiz ile berabere kalırsa gruptan çıkmayı neredeyse garantilemiş olacak - Haber Jet

Türkiye Portekiz ile berabere kalırsa gruptan çıkmayı neredeyse garantilemiş olacak

EURO 2024 F Grubu'nda Türkiye, Portekiz ile 22 Haziran'da karşılaşacak. Türkiye Portekiz maçının berabere bitmesi halinde Türkiye, 4 puana ulaşarak bir sürpriz olmadığı takdirde en iyi üçüncüler arasında yer alacak ve son 16 turuna kalmayı büyük ölçüde garantilemiş olacak.

EURO 2024 F Grubu’nda heyecan dolu maçlar devam ederken, Türkiye’nin Portekiz ile oynayacağı karşılaşma büyük önem taşıyor. 22 Haziran Cumartesi günü yapılacak bu kritik maçta Türkiye, Portekiz ile berabere kalması durumunda gruptan çıkma şansını büyük ölçüde garantileyecek.

TÜRKİYE – PORTEKİZ MAÇI BERABERE BİTERSE NE OLUR?

EURO 2024’ün F Grubu’nda ilk maçlar tamamlandı ve puan durumu netleşti. Türkiye, ilk maçında Gürcistan’ı 3-1 yenerek 3 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Aynı şekilde Portekiz de Çekya’yı 2-1 mağlup ederek 3 puanla Türkiye ile zirveyi paylaşıyor. Çekya ve Gürcistan ise henüz puan alamadı.

22 Haziran Cumartesi günü Türkiye, Portekiz ile karşı karşıya gelecek. Bu maçın sonucunun, gruptan çıkma mücadelesinde belirleyici olması bekleniyor. Türkiye, Portekiz ile berabere kalması durumunda, 4 puanla liderliğini koruyacak ve en iyi üçüncüler arasına girme şansını neredeyse garantileyecek. Aynı gün, Çekya ve Gürcistan da kendi aralarında oynayacaklar.

Türkiye Portekiz ile berabere kalırsa ne olur, gruptan çıkmayı garantiler mi, garantiliyor mu?

TÜRKİYE PORTEKİZ İLE BERABERE KALIRSA GARANTİLİYOR MU?

EURO 2024’te gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar ve gruplarında üçüncü olan en iyi 4 takım son 16’ya kalıyor. Türkiye, Portekiz karşısında alacağı bir beraberlikle 4 puana ulaşarak, en iyi üçüncüler arasında yer almayı ve dolayısıyla son 16 turuna kalmayı büyük ölçüde garantilemiş olacak.

Türkiye Portekiz maçı berabere biterse ne olur, Türkiye gruptan çıkmayı garantiler mi, gruptan çıkmak için yetiyor mu?

Son grup maçları ise 26 Haziran Çarşamba günü oynanacak. Türkiye, Çekya ile karşılaşacakken, Portekiz Gürcistan ile mücadele edecek. Bu maçlar sonrasında gruplarda hangi takımların üst tura çıkacağı netleşecek.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir