Türkiye Karadağ canlı TV8’de yayınlanıyor - Haber Jet

Türkiye Karadağ canlı TV8’de yayınlanıyor

Türkiye, UEFA Uluslar B Ligi'ndeki üçüncü maçında Karadağ ile Samsun'da karşılaşacak. Kritik mücadele, bu akşam saat 21.45'te TV8’de şifresiz canlı olarak yayınlanacak.

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki üçüncü maçında Karadağ ile kozlarını paylaşacak. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma, saat 21.45’te başlayacak ve TV8’den şifresiz olarak canlı izlenebilecek. Bu mücadelede milliler, grupta liderliklerini korumayı hedefliyor.

TÜRKİYE KARADAĞ CANLI İZLE

A Milli Takım, bugünkü karşılaşmada Samsun’da Karadağ’ı ağırlayacak. Ay-yıldızlılar, Galler ve İzlanda maçlarından aldıkları dört puanla lider durumda bulunuyor.

Türkiye Karadağ canlı izle

Grupta henüz puanı olmayan Karadağ ise bu maçı kazanarak çıkış yapmayı hedefliyor. Maç, Türkiye’nin Karadağ ile tarihindeki beşinci karşılaşma olacak. Mücadele TV8 ve EXXEN’den canlı yayınlanacak.

TÜRKİYE KARADAĞ NEREDE İZLENİR?

Türkiye – Karadağ maçı TV8’den şifresiz olarak yayınlanacak. Maçı televizyondan takip edemeyen futbolseverler için TV8’in resmi internet sitesi ve EXXEN platformunda da canlı izleme seçeneği sunuluyor.

TÜRKİYE KARADAĞ MAÇI TV8’DE Mİ?

Türkiye – Karadağ maçı TV8’de canlı olarak izlenebilecek. Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve futbolseverler TV8 ekranlarından şifresiz izleyebilecekler.

Türkiye Karadağ canlı izle TV8

Ayrıca Türkiye Karadağ maçı eşzamanlı olarak EXXEN platformundan da canlı olarak izlenebilecek.

İlgili Haberler

TV8 TÜRKİYE KARADAĞ MAÇI CANLI İZLE

TV8’in canlı yayınlayacağı bu önemli maçta Türkiye’nin hedefi galibiyet. İzlanda karşısında alınan 3-1’lik galibiyetin ardından milliler, bu maçı da kazanarak grup liderliğini sürdürmek istiyor.

Türkiye Karadağ canlı TV8

TV8 resmi internet sitesinden veya uydu üzerinden Türkiye Karadağ maçını canlı izleyebilirsiniz.

TÜRKİYE KARADAĞ MAÇI İZLE

Karadağ karşısında kazanarak zirve yarışında avantajını korumak isteyen A Milli Takım, güçlü kadrosu ile sahada olacak. Bu zorlu mücadeleyi TV8 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz.

TV8 canlı yayın ile Türkiye Karadağ UEFA Uluslar Ligi mücadelesini ekranlara taşıyor.

MİLLİ MAÇ CANLI İZLE

Türkiye – Karadağ maçı, TV8’in yanı sıra internetten de canlı izlenebilecek. TV8’in resmi internet sitesinden veya EXXEN platformu üzerinden bu heyecan dolu maçı takip edebilirsiniz​

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir