Türkiye İzlanda’yı yenerse UEFA Uluslar Ligi’nde 4 puana ulaşacak - Haber Jet

Türkiye İzlanda’yı yenerse UEFA Uluslar Ligi’nde 4 puana ulaşacak

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi'nde grubundaki ikinci maçında İzlanda’yı mağlup ederse, toplamda 4 puana ulaşarak grup liderliği için avantajlı bir konuma geçecek.

UEFA Uluslar Ligi’nde ikinci maçına çıkmaya hazırlanan Türkiye, gruptaki kritik karşılaşmalardan birinde İzlanda’yı konuk edecek.

TÜRKİYE İZLANDA’YI YENERSE NE OLUR?

Türkiye, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’ta İzlanda ile kozlarını paylaşacak. İlk maçında Galler ile deplasmanda 0-0 berabere kalan milliler, bu kez İzmir’de taraftarının desteğiyle galibiyet arayacak. İzlanda ise ilk maçında Karadağ’ı 2-0 mağlup ederek 3 puanla grup liderliğini ele geçirmişti. Montella yönetimindeki Türkiye, Avrupa Şampiyonası’ndaki performansını sürdürerek galibiyete odaklanmış durumda.

Türkiye İzlanda'yı yenerse ne olur

Karşılaşma 9 Eylül Pazartesi günü saat 21.45’te başlayacak ve Arnavutluk Futbol Federasyonu’ndan Enea Jorgji düdük çalacak. Yardımcı hakemler ise Denis Rexha ve Ridiger Çokaj olacak. İzlanda cephesinde Haraldsson ve Oskarsson gibi önemli isimler dikkat çekerken, Türkiye’de gözler Arda Güler ve kaptan Hakan Çalhanoğlu’nda olacak.

Türkiye İzlanda maçını kazanırsa ne olur

Milli takımda, Galler maçında kırmızı kart gören Barış Alper Yılmaz bu maçta forma giyemeyecek. Ancak Merih Demiral, EURO 2024’te aldığı cezasını tamamladığı için bu maçta sahadaki yerini alabilecek.

İlgili Haberler

Türkiye İzlanda'yı mağlup ederse ne olur

Eğer Türkiye İzlanda’yı mağlup ederse, 4 puana ulaşarak grup liderliği için önemli bir adım atmış olacak. Aynı gün Karadağ, kendi sahasında Galler’i ağırlayacak.

Türkiye İzlanda'yı 1-0, 2-0, 2-1, 3-1, 3-2 yenerse kazanırsa ne olur

TÜRKİYE İZLANDA MAÇINI KAZANIRSA NE OLUR?

Türkiye İzlanda maçını kazanırsa UEFA Uluslar Ligi grup aşamasında 4 puana ulaşarak İzlanda ile aynı puana gelecek ve grup liderliği yarışında şartlar eşitlenecek.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir