Türkiye İzlanda maçı TV8 ve EXXEN’de şifresiz yayınlanıyor - Haber Jet

Türkiye İzlanda maçı TV8 ve EXXEN’de şifresiz yayınlanıyor

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ikinci maçında İzlanda'yı ağırlıyor. Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacak mücadele TV8 ve EXXEN’den şifresiz olarak yayınlanacak.

Türkiye, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki ikinci maçında İzlanda ile karşı karşıya geliyor. İlk maçında Galler deplasmanında 0-0 berabere kalan milliler, İzmir’deki Gürsel Aksel Stadı’nda bu akşam İzlanda’yı mağlup ederek gruptaki ilk galibiyetini almak istiyor.

TÜRKİYE İZLANDA MAÇI NEREDE İZLENİR?

UEFA Uluslar B Ligi’nde heyecan dolu ikinci hafta karşılaşmaları bugün oynanıyor. Türkiye, grubundaki ilk maçında Galler ile deplasmanda golsüz berabere kalarak sahadan 1 puanla ayrılmıştı. İzlanda ise evinde Karadağ’ı 2-0 yenerek liderliğe yerleşmiş durumda. Şimdi ise millilerimiz, İzlanda karşısında galip gelerek hem puan tablosundaki konumunu güçlendirmeyi hem de taraftarını sevindirmeyi hedefliyor.

Türkiye İzlanda maçı izle

Türkiye İzlanda maçı TV8 ve EXXEN’de canlı olarak yayınlanıyor.

Exxen Türkiye İzlanda maçı canlı izle

TÜRKİYE İZLANDA MAÇI TV8’DE Mİ TV8,5’TA MI?

Türkiye İzlanda UEFA Uluslar Ligi maçı TV8’de yayınlanacak. Mücadele TV8,5’ta daha sonra özet ve tekrarı şeklinde banttan yayınlanacak.

Türkiye İzlanda TRT 1'de yok mu, neden yok

TÜRKİYE İZLANDA MAÇI TRT 1’DE NEDEN YAYINLANMIYOR?

Türkiye İzlanda maçı dahil UEFA Uluslar Ligi maçı yayın haklarını EXXEN ve TV8’in satın alması nedeniyle milli maçlar TV8’den canlı olarak yayınlanıyor. TRT 1, EURO 2024’te olduğu gibi maçları canlı olarak yayınlamayacak.

İlgili Haberler

Türkiye İzlanda şifresiz mi

TÜRKİYE İZLANDA MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

Türkiye İzlanda maçı TV8’de şifresiz, EXXEN’de ise üyelik gerektiriyor. EXXEN Spor üyeleri Türkiye İzlanda maçını şifresiz olarak izleyebilecekler.

İnternetten izlemek isteyenler aynı zamanda Türkiye İzlanda maçını TV8 resmi internet sitesi üzerinden canlı olarak seyredebilirler.

Exxen bedava ücretsiz izle, Exxen tek maç satın alma

Mücadeleyi Arnavutluk Futbol Federasyonu’ndan Enea Jorgji yönetecek. Yardımcılıklarını Denis Rexha ve Ridiger Çokaj üstlenirken, dördüncü hakem Eldorjan Hamiti olacak.

Türkiye’de sakatlığı geçen ve Galler maçının ikinci yarısında forma giyen Hakan Çalhanoğlu’nun bu maçta ilk 11’de başlaması bekleniyor. Ancak, Galler karşılaşmasında kırmızı kart gören Barış Alper Yılmaz bu maçta forma giyemeyecek.

TÜRKİYE İZLANDA MAÇINI VEREN KANALLAR

Türkiye İzlanda maçını Türkiye’de EXXEN platformu ve TV8 kanalı canlı olarak vermektedir. Onun haricindeki kanalların yayın hakkı bulunmamaktadır.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir