Türkiye İzlanda maçı spikeri ve yorumcusu belli oldu - Haber Jet

Türkiye İzlanda maçı spikeri ve yorumcusu belli oldu

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ikinci maçında İzlanda ile karşılaşacak olan Türkiye'nin bu önemli mücadelesini spiker Alp Özgen anlatacak, Ömer Üründül ise yorumlarıyla katkı sağlayacak. Maç, EXXEN ve TV8 ekranlarından canlı yayınlanacak.

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi’ndeki ikinci maçında İzlanda ile karşı karşıya gelecek.

TÜRKİYE İZLANDA MAÇINI KİM ANLATIYOR?

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’ta ikinci maçını bu akşam İzlanda’ya karşı oynayacak. İzmir Gürsel Aksel Stadı’nda gerçekleştirilecek maç, saat 21.45’te başlayacak. İlk maçında deplasmanda Galler ile golsüz berabere kalan Türkiye, puanını 4’e yükseltme hedefinde. İzlanda ise grubun lideri konumunda, zira ilk maçında Karadağ’ı 2-0 yenmeyi başardı.

Türkiye İzlanda maçı spikeri kim

Bu kritik mücadele, EXXEN ve TV8 kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Maçın spikeri Alp Özgen, yorumcusu ise Ömer Üründül olacak.

Türkiye İzlanda spikeri

İlgili Haberler

TÜRKİYE İZLANDA MAÇI SPİKERİ KİM?

Türkiye İzlanda maçı spikerliğini tecrübeli isim Alp Özgen üstlenirken, Ömer Üründül’ün teknik yorumları heyecana ayrı bir renk katacak.

Türkiye İzlanda maçını kim anlatıyor

Alp Özgen’in spikerliğinde yayınlanacak Türkiye İzlanda maçında, deneyimli futbol yorumcusu Ömer Üründül de analitik değerlendirmeleriyle izleyicilere rehberlik edecek.

Bu kritik mücadele, gruptaki dengeleri değiştirecek nitelikte. Aynı saatlerde oynanacak Karadağ-Galler maçı da Türkiye’nin grup sıralamasındaki durumunu etkileyecek. Milli takımımızın liderlik mücadelesi için bu maç büyük önem taşıyor.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir