Türkiye İzlanda maçı oyuncu puanları belli oldu - Haber Jet

Türkiye İzlanda maçı oyuncu puanları belli oldu

UEFA Uluslar B Ligi'nde Türkiye, İzlanda'yı 3-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı. Kerem Aktürkoğlu'nun yıldızlaştığı Türkiye İzlanda maçında, futbolcuların performanslarına dair reytingler de açıklandı.

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki ikinci karşılaşmasında İzlanda’yı 3-1 mağlup etti. İlk maçta Galler karşısında alınan beraberliğin ardından bu galibiyetle puanını 4’e yükselten ay-yıldızlılar, grupta liderliğe yükseldi.

TÜRKİYE İZLANDA OYUNCU PUANLARI

Türkiye, UEFA Uluslar B Ligi’nde İzlanda’yı İstanbul’da ağırladı. Karşılaşmaya hızlı başlayan milliler, 2. dakikada Kerem Aktürkoğlu’nun golüyle öne geçti. İzlanda, 36. dakikada Victor Pálsson’un kafa golüyle eşitliği sağladı. Ancak ikinci yarıda Kerem Aktürkoğlu, 52. ve 88. dakikalarda attığı gollerle maçın yıldızı oldu ve Türkiye 3-1 galip geldi. Bu performansla, Kerem Aktürkoğlu A Milli Takım kariyerindeki ilk hat-trick’ini yaparak dikkat çekti.

Türkiye İzlanda oyuncu puanları

Maç sonrası açıklanan oyuncu reytinglerinde, Kerem Aktürkoğlu 10 tam puan alarak zirvede yer aldı. Maçın kahramanı olan Kerem’in harika performansı takımı galibiyete taşıdı. Onu 8.1 puanla genç yeteneğimiz Arda Güler izledi. Orkun Kökçü 7.5, Eren Elmalı ise 7.3 puanla diğer öne çıkan isimler oldu.

Türkiye İzlanda oyuncu reytingleri

İzlanda takımında en yüksek reytingi 7.1 ile Victor Pálsson aldı. Onu 6.7 puanla Arnór Traustason, Gylfi Sigurðsson ve Hákon Rafn Valdimarsson takip etti​.

Türkiye İzlanda maçı oyuncu puanları maçkolik

TÜRKİYE İZLANDA OYUNCU REYTİNGLERİ

Kerem Aktürkoğlu: 10

Arda Güler: 8.1

Orkun Kökçü: 7.5

Eren Elmalı: 7.3

İsmail Yüksek: 7.1

Abdulkerim Bardakcı: 6.9

İlgili Haberler

Hakan Çalhanoğlu: 6.9

Mehmet Umut Nayir: 6.9

İrfan Can Kahveci: 6.9

Okay Yokuşlu: 6.8

Kaan Ayhan: 6.7

Merih Demiral: 6.7

Zeki Çelik: 6.7

Kenan Yıldız: 6.5

Mert Müldür: 6.5

Mert Günok: 6.3

Türkiye İzlanda maçı oyuncu reytingleri

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir