Türkiye İzlanda maçı berabere biterse Uluslar Ligi’nde 2 puan toplamış olacağız - Haber Jet

Türkiye İzlanda maçı berabere biterse Uluslar Ligi’nde 2 puan toplamış olacağız

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi'ndeki ikinci maçında İzlanda ile karşı karşıya gelecek. İzmir'deki Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacak mücadele, 21.45’te başlayacak. Türkiye, bu karşılaşmadan da beraberlikle ayrılırsa gruptaki ikinci maçından da 1 puan alarak toplamda 2 puana ulaşacak.

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’ta mücadele eden A Milli Futbol Takımı, gruptaki ikinci sınavını İzlanda karşısında verecek.

TÜRKİYE İZLANDA İLE BERABERE KALIRSA NE OLUR?

Gruptaki ilk maçında Galler ile 0-0 berabere kalan Türkiye, İzmir’deki karşılaşmadan da galibiyet çıkaramazsa 2 maç sonunda sadece 2 puana sahip olacak. İzlanda ise gruptaki ilk maçında Karadağ’ı 2-0 yenerek liderlik koltuğuna oturmuştu. Bu maçta berabere kalırsa 4 puanla büyük bir avantaj elde etmiş olacak.

Türkiye İzlanda berabere biterse ne olur

TÜRKİYE İZLANDA MAÇI BERABERE BİTERSE NE OLUR?

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi’ndeki hedeflerine ulaşmak için kritik bir maça çıkıyor. İlk karşılaşmada deplasmanda Galler ile 0-0 berabere kalan Türkiye, İzlanda maçında mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak. Ancak alınacak bir beraberlik, Türkiye’nin iki maç sonunda sadece 2 puanla yetinmesine neden olacak.

Türkiye İzlanda ile berabere kalırsa ne olur

Galler maçında kırmızı kart gören Barış Alper Yılmaz, bu mücadelede cezalı olması nedeniyle forma giyemeyecek, ancak Merih Demiral’ın cezası sona erdi. Merih, İzlanda maçında sahaya dönebilecek ve savunmadaki yerini alabilecek. Ayrıca, kaptan Hakan Çalhanoğlu’nun sakatlığını atlattığı ve bu kritik mücadelede ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor.

İlgili Haberler

Türkiye İzlanda maçı kaç kaç

TÜRKİYE İZLANDA’YI YENEMEZSE NE OLUR?

Türkiye İzlanda maçı 0-0, 1,1, 2,2 gibi skorlarla berabere biterse Türkiye UEFA Uluslar Ligi grup aşamasını bu ay 2 puanla kapatacak ve gruptan çıkma yolunda dezavantajlı konuma düşecek. İzlanda ise 4 puana ulaşarak büyük avantaj elde edecek.

Türkiye İzlanda maçı 0-0, 1-1, 2-2, 3-3 biterse ne olur

Türkiye’nin UEFA Uluslar Ligi’ndeki en büyük hedefi, grubunu lider tamamlayarak bir üst lige çıkmak. Ancak İzlanda karşısında alınacak bir beraberlik, bu hedefe ulaşmayı zorlaştırabilir.

Aynı gün, grubun diğer maçında Karadağ ile Galler de TSİ 21.45’te karşı karşıya gelecek. Bu maçların ardından grubun sıralaması daha da netleşecek. Milliler, Gürsel Aksel Stadı’nda İzlanda’yı yenerek gruptaki iddiasını güçlendirmek istiyor.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir